BJUTI SAVETI

ČITAV SVET SE DIVIO NJENOJ LEPOTI: Sindi Kraford otkriva tajnu mladolikosti i u šestoj deceniji! (FOTO)

2

Pravilna briga je najbolja briga
 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sindi Kraford u četvrtak slavi 54. rođendan ali i dalje zapanjuje svojim izgledom. Sudeći prema njenim poslednjim fotografijama gotovo je neverovatno da je ovaj bivši supermodel već zakoračio u šestu deceniju života. Mnogi se pitaju u čemu je njena tajna te koja ju to čini tako mladolikom.

 

Jedan od razloga što još uvek izgleda tako dobro krije se u tome što je svoju beauty rutinu prilagodila svojim godinama. Danas nosi manje šminke nego ikada i svoju je pažnju usmerila na njegu kože. Ljubav prema dekorativnoj, zamenila je ljubavlju prema preparativnoj kozmetici. "Rekla bih da je to najveća evolucija za mene. To je sve nekako došlo intuitivno s godinama" - otkrila je u intervjuu za Vogue i dodala kako ključ svog izgleda vidi u održavanju unutrašnjeg  mira:

 

foto: Profimedia

"Mislim je najvažnije ako se brinete o svom telu i umu, vašim odnosima i imate prijateljice s kojima se možete smejati i podeliti sve s njima".

Briga za kožu, prema Sindi, znači obavezno čišćenje ujutro i navečer, toniranje i nanošenje kvalitetne kreme, a dnevna hidratantna krema takođe bi trebala uključivati ​​i visoku razinu SPF-a. Sindi napominje kako u tu rutinu možeš dodati i serum ako imaš specifične probleme s kožom, kao što su hoperpigmentacije ili vidljive pore.

 

Kada je koža u dobrom stanju možeš preskočiti tešku šminku i pustiti je da zablista u punom sjaju. Ona preferira prirodan izgled u kojem oči lagano naglašava s malo maskare, a obrve tamnom olovkom. Povremeno nosi i ruž, a preferira svjetlije nijanse. Takođe, svoj dobar izgled duguje i pravilnoj ishrani i vežbanju tri puta nedeljno.

 

foto: Profimedia



 

 

 

 

 

 

makonda-tracker