Maja Nikolić: Mala beauty radionica

Tokom rada na televiziji voditeljka Maja Nikolić je najbolje trikove u šminkanju pokupila od profesionalaca, pa danas uživa u trenucima kada sama isprobava boje senki za koje zna da joj najbolje stoje
0
1 / 4 Foto: Andreja Damnjanović

MAKE-UP

- Voditeljski posao mi je omogućio da sarađujem sa najboljim šminkerima od kojih sam mnogo naučila, pa sada znam koje boje i koji načini šminkanja mi najbolje pristaju. U toku dana često na lice stavim samo toniranu kremu sa zaštitnim faktorom, a kada uveče izlazim onda se našminkam u potpunosti. Već dugo koristim Vichy tečni puder, Dior senke i još nekoliko Kanebo proizvoda. Redovno odlazim kod svoje dr Biljane Đurđević u centar La Derma čiji su tretmani preporodili moju kožu. Možda je neobično, ali ja već duže od godinu dana na lice ne nanosim kreme, već primenjujem njihov specijalni sistem nege. Šminku skidam Kanebo preparatima.

TELO

- Za negu kože tela koristim isključivo Nivea mleko i nemam nameru da ga menjam. Odlazim na masaže dva puta nedeljno i tada nanosim i preparate protiv celulita, koji su najčešće iz kuće Colistar. Redovno mažem preparate za zaštitu od sunca i to one sa visokim faktorom zaštite, čak i kada nisam na letovanju već samo šetam po gradu. Za kožu tela koristim i piling-losion iz La Derme i to je najbolji preparat za tretman mešovite kože kakva je moja.

KOSA I NOKTI

- Volim crvene i lakove boje maline, isključivo firme Opi koje mi nanosi moja manikirka Marina jednom nedeljno. Ona me je potpuno razmazila tako da sama sređujem nokte veoma retko. Kosu farbam i održavam kod Duške Bogotaj, a za frizure u Jutarnjem programu brine moj dragi Aleksandar Gligorievski iz Hair studija Srna&Sofija. Na farbanje i šišanje odlazim jednom u dva meseca.

Ksenija Konić

makonda-tracker