Ivana Selakov: Uvek u centru pažnje

Pevačica Ivana Selakov otkriva koje joj nijanse šminke najlepše stoje i ističe da se najbolje oseća nakon dužeg boravka u saunama, posle čega odlazi na relaksacione masaže
0
1 / 4 Foto: Marko Todorović

KOSA I NOKTI

- Kod frizera idem dva do tri puta nedeljno na feniranje ili uvijanje pramenova. Sama ne umem da sredim kosu, pa se uglavnom prepuštam umeću mog frizera Peđe. Imam faze kad mi plava boja vlasi dosadi pa poželim promenu, ali zasad neću menjati njihovu nijansu. Nokte lakiram redovno i to kod manikirke Milkice kod koje odlazim na pedikir i manikir. Nokti su mi uvek kratki i lakiram ih u crvenu ili bordo boju. Koristim isključivo OPI crveni lak, dok sve bordo nijanse, kao i preparate za sjaj i negu noktiju koristim iz linije Golden Rose.

MAKE-UP

- Pošto scena zahteva intenzivnu šminku, oči posebno naglašavam senkom i veštačkim trepavicama Inglot, dok za svakodnevne prilike stavljam diskretnu senku, maskaru i blagi sjaj za usne. Budući da sam bila zaštitno lice kozmetičke kuće Golden Rose za 2010. godinu, od njih sam na poklon dobila zidnu paletu dekorativne kozmetike, pa nemam problema da pronađem odgovarajuću nijansu senke za oči ili puder. Nažalost, nedovoljno često posećujem kozmetičara jer za to treba da odvojim celo popodne, a toliko vremena ipak nemam. Kad mi to obaveze dozvole, odlazim u kozmetički salon Paris Prestige koji ima vrhunske tretmane i ishranu lica biljnim esencijama.

TELO

- Često posećujem Spa centre gde odlazim u parno kupatilo i razne saune. Omiljena mi je sauna na bazi soli gde mi, ako sam prehlađena, momentalno bude bolje, odmah ozdravim i prodišem. Kada imam vremena, uživam u relaksacionim masažama koje me stvarno opuštaju. Za negu tela koristim razna mleka, čiji odabir zavisi od mog trenutnog raspoloženja. Pošto nam je došlo leto, sada sam u fazi da koristim CK in2u mleko za telo jer ima osvežavajući miris. Ubedljivo najomiljeniji parfem mi je Juicy Couture, a osim njega volim i Lolita Lempicka Pacific Creation.

Danilo Mašojević

makonda-tracker