Sara Jovanović: Pod reflektorom romantike

Svoj talenat za crtanje prva Story zvezda Sara Jovanović koristi za ukrašavanje lica, a tom prilikom kao glavne rekvizite koristi najnovije proizvode dekorativne kozmetike
0
1 / 4 Foto: Miloš Nadaždin

TELO

- Kožu tela najviše negujem proizvodima kozmetičke kuće Garnier i u poslednje vreme koristim Beaty Rush - Body Double Mist iz nove Victoria's Secret kolekcije. Pošto imam osetljivu i suvu kožu, nanosim specijalno pravljenu kremu doktora Laloševića za negu ruku i laktova. Idem redovno u kozmetički salon Sirius kod moje drage prijateljice Bobe. Leti obavezno koristim Nivea kremu sa zaštitnim faktorom za lice i telo, a onda i hidrantu kremu posle sunčanja. Svoju liniju održavam plesom i dugim šetnjama, a trenutno moj omiljeni parfem je Hugo Boss Femme.

KOSA I NOKTI

- Nisam ljubitelj veštačkih noktiju. Obožavam da ih sama sređujem i da se poigravam koloritom boja. Često menjam lakove za nokte, a potom ih dodatno ukrašavam raznim šarama: od britanske zastave do novogodišnjih tema. Držim do toga da su mi nokti uvek uredni i nalakirani. Što se tiče kose, opsednuta sam time da stalno menjam frizure. Često posećujem frizerski salon Kiss Kiss kod Danice Miljković jer u nju imam poverenja. Nikad se nisam farbala, pošto sam zadovoljna svojom prirodnom bojom kose.

MAKE-UP

- Odmalena sam pokazivala veliku sklonost prema crtanju i to sam kasnije spojila sa šminkanjem. U tome su mi pomogle mamina šminkerka i mašta, a često sam umela da ulepšavam i sebe i druge. Konstantno radim na ličnom usavršavanju i trudim se da uvek budem u toku s novitetima u dekorativnoj kozmetici. Najčešće koristim kameni Max Factor puder, L'Oreal Volume Million Lashes maskaru, L'Oreal Super Liner Carbon Gloss ajlajner i Inglot senke, a najviše volim da koristim karmine raznih boja i nijansi.

Moni Marković

makonda-tracker