otkrila svoje nesigurnosti

"NE ZUMIRAJTE, UZNEMIRUJUĆE JE": Za Evom Mendez uzdiše CEO SVET, a ona se ovog dela svog tela - STIDI!

4

Većina muškaraca će se bez razmišljanja složiti da je glumica Eva Mendes jedna od najsavršenijih žena na svetu, ali verovali ili ne, i ona ima svoje nesigurnosti i mane.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na Instagramu je otkrila koji deo svog tela najmanje voli i mnoge žene će se pronaći u ovome.

 

- Nikad nisam volela svoje pazuhe. Upozorenje: Ne zumirajte. Ovo je uznemirujuće - napisala je Eva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Ova "falinka" nije nikakva novost i njome su opsednute brojne holivudske zvezde. To su nabori ispod pazuha koji se stvore kada nosite haljinu bez rukava, takozvana "vagina na pazuhu".

 

Prva je o tome javno progovorila Dženifer Lorens još 2014. godine, a sada je svoju objavila i glumica Kejt Bekinsejl i napisala: "Izgleda da treba da ustanete jako rano kako bi drugu ženu prevarili dobrom starom "vaginom ispod miške".

 

foto: Profimedia

- Znam da imam salce oko pazuha, to je okej... To je vagina ispod miške - našalila se Dženifer prilikom jednog intervjua na crvenom tepihu i, eto nas danas, četiri godine kasnije, i shvatamo da svi imamo dve vagine viška.

 

Posle Dženifer je čak i poznati internet Urbani rečnik uvrstio i "vaginu na pazuhu" na svoj spisak (na engleskom "armpit vagina").

 

- Ova pojava može da bude i kod relativno fit žena - piše, a već postoje i predviđanja da će isisvanja sala ispod ruke biti nova hit estetska operacija u plastičnoj hirurgiji.

 

Prema rečima popularne holivudske stilistkinje Rebeke Korbin Murej, "vagina na pazuhu" stvara anksioznost i stresira veliki broj ženskih zvezda.

 

 

makonda-tracker