Tatjana Vojtehovski: San u kojem je sve moguće

Voditeljka Tatjana Vojtehovski najradije uživa u omiljenoj kupki sa mirisom narandže i veliki je pobornik svih antiage preparata, a svoje telo neguje redovnim vežbanjem
0
1 / 4 Foto: Milena Rakočević

Zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza, voditeljka kviza Trenutak istine i potpredsednik Pink Media Group, Tatjana Vojtehovski (40), brigu oko svoje kose, noktiju i stopala prepušta isključivo profesionalcima. Naročito uživa kada se oko njene frizure na konsultuju frizer Marčelo Mur i njen stilista Igor Todorović jer se tada oseća kao u sedištu sicilijanske mafije. Ova šarmantna dama aktivno trenira pet puta nedeljno, u njenom neseseru neizostavni su proizvodi L'Oreal i Pulane sa granulatom zlata, a nedavno je otkrila i da se odlično oseća kada make- upom istakne oči.

KOSA

- Redovno posećujem frizerski salon Metodo Rossano Ferretti pošto imam poverenja u Marčela Mura koji u Beogradu vodi predstavništo koncepta Rossano Ferretti. Prepuštam se njegovim sugestijama u dogovoru sa mojim stilistom Igorom Todorovićem i sklona sam da prihvatim izmene koje nekad mogu da mi zazvuče i radikalno. Često uz dozu plača pristanem da se moja kosa skrati, iako imam običaj da je vezujem. Nisam pobornik invazivnih i stalnih uništavanja vlasi, a zahvaljujući vrhunskim preparatima kao što su L'Oreal Professionnel i Kerastase imam mogućnost da kosu negujem na pravi način.

LICE

- Zahvaljujući genetici, moj ten je moj veliki prijatelj, ali sam isto tako kroz svoj profesionalni rad godinama upoznavala svoju kožu i naučila koji preparati mi najviše prijaju. Ono što je stalno u mom beauty caseu su proizvodi L'Oreal i Pulane sa granulatom zlata. Posećujem redovno kozmetičara i koristim antiage i tretmane nege, a često se savetujem i sa prijateljicama. Ujutru nemam vremena za posebnu negu osim čišćenja lica i nanošenja kreme za dan. Uveče temeljno skidam šminku, čistim lice losionom, umivam se sapunom za lice i nanosim kremu za noć i delove oko očiju i usana.

MAKE-UP

- Moj dnevni make-up sastoji se od dve vrste pudera MAC, rumenila Christian Dior, maskare Yves Saint Laurent i sjaja za usne Victoria's Secret. Preko dana sklona sam da imam što prirodniji izgled i blaže tonove šminke koji odgovaraju mojoj boji kože, što sam naučila zahvaljujući kontaktu sa profesionalnim šminkerima. Za večernji make-up ranije sam bila sklona da naglasim usta jer sam mislila da su mi naočare dovoljan okvir za oči, a odnedavno sam otkrila da uz dobru šminku one još više dolaze do izražaja, pa rado koristim senke MAC. Pred spavanje koristim kremu za skidanje šminke i pamučne tufere.

TELO

- Obožavam Frutini kupku od narandže jer je kao cedevita i posle celo kupatilo miriše. Svako jutro pre posla idem na trening i vežbam pet puta nedeljno po sat i po vremena sa personalnim trenerom.Više ne mogu bez toga jer mi puno znači, a radimo fitness, kardio, anaerobne treninge, aerobne, kao i vežbe snage i statičke kontrakcije. Na masaže odlazim dva puta mesečno, strije na svu sreću nemam, a protiv celulita borim se vežbanjem i regulisanom ishranom. Ljubitelj sam upečatljivih mirisnih nota, kao što je novi Chanel Chance.

NOKTI

- Ne brinem sama o noktima, pa zato odlazim u salon Aluna u Novom Sadu jer posvećujem dosta pažnje nezi ruku i stopala, koja naročito zbog ere visokih potpetica traže ozbiljniju i pažljiviju negu. Uvek imam duže nokte, ali ne predugačke koji ne dozvoljavaju da se košulja samostalno zakopča ili ometaju svakodnevni rad na računaru. Najviše volim crveni Opi lak votka & kavijar i francuski manikir. Za negu ruku koristim uglavnom kreme koje sadrže aloja veru.

Jelena Kulović

Tekst je objavljen u 268. broju magazina Story, 9. novembra 2010. godine.

makonda-tracker