Sanja Marinković: Opojni miris orjenta

Voditeljka Sanja Marinković obožava prirodan izgled, zbog čega svoje lice i telo neguje veoma blagim proizvodima, dok pravo zadovoljstvo za nju predstavlja odlazak na tajlandsku masažu
2
1 / 4 Foto: Miloš Nadaždin

Kosa i nokti

Na svake tri nedelje odlazim kod frizera na farbanje, dok na pakovanje kose i šišanje idem redovno i sa uživanjem se prepuštam tretmanima moje frizerke Ivane Simović, koja zna da volim prirodne boje i da nikada ne stavljam ekstenzije. Kada je reč o noktima, volim natural look, a na pedikir i manikir idem svakog petka u salon Jasne Obradović. Crveni lak sam namazala samo jednom i to kada sam  bila u drugom stanju. 

 Telo

 Do pre dva meseca sam za telo koristila kupke marke Clarins i veoma sam se razočarala kada sam saznala da se više ne proizvode, pošto su mnogo prijale mojoj izrazito suvoj koži. Sada sam u potrazi za novim proizvodima, a nedavno sam otkrila sjajno mleko za telo Talco, koje mi odgovara i mažem ga posle kupanja ujutru i uveče. Obožavam masaže i upražnjavam ih kada god nađem vremena. Nekada sam to činila jednom nedeljno, ali sada pošto imam malo dete, ne mogu da stignem. Ipak, i dalje su mi omiljene tajlandske na koje idem jednom mesečno.

 

Make-up

Zbog prirode mog posla često koristim profesionalnu šminku koja mi ne prija, te su mi se na licu pojavile i fleke. Moje šminkerke su vremenom uvidele šta volim, pa me šminkaju tako da izgledam potpuno prirodno. U privatnim prilikama, koristim jedino korektor kako bi ih prekrila podočnjake, kao i sjaj za usne marke Golden Rose. Oduševila sam se linijom sjajeva ove kozmetičke kuće koja je pored toga što je veoma prisutupačna, i veoma lepa. 

 

Piše: Ksenija Konić

 

Tekst je objavljen u 283. broju magazina Story, 22. februara 2011. godine.

 

 

 

makonda-tracker