Ivana Zarić: Šik zapovesti prestonice

Iako nije sklona da svoj vizuelni identitet često menja, voditeljka Ivana Zarić zabave radi upustila se u modni eksperiment, u kojem je nakratko postala užurbana poslovna žena
2
1 / 5 Foto: Duško Vukosavljević

Voditeljka emisije Žene na televiziji Prva, Ivana Zarić (41), godinama važi za jedno od najvoljenijih, ali i najstilizovanijih dama na domaćoj javnoj sceni. Od devojke koja je pre skoro dve decenije harizmatičnim osmehom i blagim pogledom zavela televizijsku publiku, stasala je u ženu sa dozom ozbiljnosti koja u kežual stilu zrači elegancijom. Svaki detalj na njoj ima svoje pravo mesto, a Ivana zastupa tezu da stil koji godinama gradi ne bi tako lako menjala.

- Nisam rob modnih trendova ili bilo kog stila, ali u nekim stvarima već godinama sam dosledna sebi. Kada biram garderobu, zanima me samo da mi u njoj bude prijatno i da mi se dopada ono što nosim. Nikada nisam robovala diktatima modnih stručnjaka, mada nemam ništa protiv onih koji to čine. Moda je divna i svako treba da nosi ono što voli – ističe dama za čiji glas mnogi tvrde da opušta, a svojim izgledom doprinosi da svaki programu koji vodi bude prijatan.

- Moj orman je prepun haljina, najrazličitijih boja i desena. Ne postoji ništa lepše za ženu od lepe haljine. Kao i većini pripadnica nežnijeg pola, moj fetiš su tašne i cipele, mada volim i nakit, ali uvek biram diskretne detalje i skoro nikada ne nosim nešta upečatljivo. Ono što zaista nikada ne bih obukla jeste bilo koji odevni predmet sa velikim dekolteom i kratka suknja, a na toj listi nalaze se i čarape sa desenom. Mogu da prođu samo one sa sitnom mrežom – ističe Ivana.

Moni Marković

makonda-tracker