Ivana Bajić: Mađioničar pred ogledalom

Voditeljka Ivana Bajić otkriva da zbog svežine lica ide na mezoterapiju i tretmane kavijarom, koliko uživa u treninzima, ali i svoje make up trikove za večernje izlaske
0
1 / 5 Foto: Milena Rakočević

KOSA I NOKTI

- Otkako sam pre tri godine upoznala frizera Marčela Muru koji radi za jedan od najboljih frizerskih salona Rossano Fereti, moja kosa pripada njegovoj inspiraciji. Nikada ne znam da li će me šišati ili ćemo menjati nijansu, a trenutno je primeni sunshine trendi tehniku bojenja kose. Posto sam stalno u žurbi, Marčelo je odlučio da mi uradi brazilski tretman ravnanja vlasišta, pa zbog toga mogu da koristim samo specijalni Kerastase šampon. Ko želi blistavo sjajnu i jaku kosu, preporučujem Kronologiste - tretman sa kavijarom koji predstavlja pravi užitak. Preferiram kratke nokte sa tamnijim lakovima, a o mojima brine Slavica kod koje ne kasnim nijedan sekund.

MAKE-UP

- Imam normalan tip kože lica. Ona je tanka, glatka i veoma nežna, na šta sam izuzetno ponosna. Koristim Shiseido dnevnu i noćnu kremu, kao i Anti-Wrinkle Eye Cream. Na dva, tri meseca idem kod kozmetičara na klasično čišćenje lica, a pred zimovanje i letovanje na poseban tretman zaštite od UV zračenja i hladnoće. Jednom u dva meseca u ordinaciji Skinmedic podvrgavam se mezoterapiji ili tretmanu sa kavijarom. Posle toga, nekoliko dana mi uopšte nije potrebna šminka, a lice mi izgleda veoma sveže i odmorno. Danju stavljam samo korektor i maskaru, a kada izlazim volim da istaknem oči svetlucavim senkama i veštačkim trepavicama ili da stavim crveni karmin. Najviše koristim Dior šminku, a skidam je mlekom Eucerin.

TELO

- Kupku različitih brendova biram po mirisu koji mi se tog trenutka najviše sviđa, a koristim isključivo mleko za telo Elizabeth Arden. Obožavam da treniram kad god mogu, plivam četiri puta nedeljno, idem u teretanu, vozim rolere, a na masažu idem do tri puta mesečno. Ne koristim posebne preparate protiv celulita i strija, ali vreme je da zbog preventive počnem i nameravam da uzmem Collistar. Nemam omiljeni parfem, ali volim mirise kuće Chanel, CK i Givenchy.

Jelena Kulović

makonda-tracker