MALE TAJNE

MAJKA JU JE ODMALENA UČILA ŠTA JE NAJVAŽNIJE ZA JEDNU DAMU: Dženifer Aniston otkriva tajnu svoje mladolikosti! (FOTO)

0

Ovaj trik sve možete kod kuće isprobati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Aniston je u februaru napunila 50 godina, a u intervjuu za InStyle je otkrila kako se tajnu svoje neprolazne lepote.

 

Magazin "People" je glumicu Dženifer Aniston proglasio najlepšom ženom na svetu 2016. i 2004. godine, a ona tu titulu zaslužuje i u 50. godini života. Fotografije iz editorijala za novi broj magazina "InStyle" dokazuju da Dženifer već decenijama izgleda isto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

 

Kladimo se da ste se oduvek pitali u čemu je tajna neprolazne lepote i mladolikosti Dženifer Aniston i, konačno ćete dobiti odgovor. Naime, u novom intervjuu za časopis InStyle Dženifer je otkrila da svoj besprekoran ten duguje jednom proizvodu koji koristi od 15. godine na preporuku svoje mame.

 

"Kad sam imala 15 mama mi je rekla da moram da počnem da vodim brigu o hidrataciji kože i od tada svakodnevno koristim hidratantnu kremu za lice." otkrila je Dženifer i dodala da je od tada verna istoj kremi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston ❄️ (@jenniferanworld) on

 

Naravno, od tada se puno toga promenilo i Dženifer sada ima armiju ljudi koji brinu o njenoj koži, ali uverena je da mladolik izgled u pedesetima najviše duguje upravo redovnoj hidrataciji kože od tinejdžerskih dana.

 

 

 

 

 

makonda-tracker