Milica Majstorović: Ratnica lepote

Pevačica Milica Majstorović otkriva kako oblikuje svoje telo i priča o svojim slatkim beauty tajnama koje primenjuje zarad svežijeg i boljeg izgleda
0
1 / 4 Foto: Andreja Damnjanović

TELO

- Ne volim aerobik i trčanje, zato svoje telo oblikujem plesom, ali pošto obožavam fast food, slatkiše i gazirane napitke, redovno idem na anticelulit i relaksirajuće masaže. Kada je reč o koži, piling je obavezan, kao i redovna hidratacija, pogotovo u letnjem periodu. Za to mi najviše pomažu Dove kupka i mleko za telo. Parfem koji trenutno koristim je Euphoria by Calvin Klein.

KOSA

- S obzirom na to da imam slabe i tanke vlasi, svu neophodnu negu kose prepustila sam mom frizeru Nikoli Vrućiniću. U njegov salon idem na redovne tretmane, a kod kuće koristim samo Schwarzkopf Gliss Kur preparate. Trudim se da kosu ne opterećujem čestim feniranjima i farbanjima. O noktima svu brigu vodi manikirka Maja, ali češće odlazim na pedikir. Najviše volim crveni lak za nokte, ali stari dobri french je obavezan leti.

MAKE-UP

- Moja šminka se preko dana sastoji od korektora, maskare i malo rumenila. Ako se spremam za večernji izlazak, dekorativna kozmetika se ne razlikuje mnogo od dnevne. Puder samo stavljam na javnim nastupima, u emisijama i na profesionalnim slikanjima. Trudim se da mi koža što više diše. Najviše mi odgovaraju Max Factor proizvodi, a za dobar izgled lica pre svega važni su mi redovni odlasci na kozmetičke tretmane.

Nikola Rumenić

makonda-tracker