A MISLILA JE DA JE NAJPAMETNIJA

KORAK JE DELI OD VELIKOG SKANDALA I RUŠENJA IMPERIJE: Kim Kardašijan OPTUŽENA za KOPIJE i KRAĐU poznatih BREDNOVA! (FOTO)

0

Publika smatra da ne postoji jača ličnost od Kim na modnom polju, ali su se prevarili!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan polako, ali sigurno pravi prve korake u dizajnerskim vodama, pa je nedavno lansirala naočare za sunce koje je osmislila u saradnji sa specijalizovanim, luksuznim modnim brendom.

 

No, ni ovo nije prošlo bez skandala, kako je to uglavnom slučaj sa slavnom starletom, a optužena je da praktično iskopirala model naočara koji potpisuje Emilio Pucci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAROLINA LEMKE (@carolinalemkeberlin) on

 

Ovo je primetio admin tim koji stoji iza popularne Instagram stranice "Diet Prada", koji je objavio seriju fotografija od kojih neke prikazuju Kim prošlog leta kako pozira sa Pucci naočarima sa žutim okvirima, a neke su sveže i vidimo rijaliti zvezdu kako nosi naočare koje je dizajnirala za Lemke.

 

Ranije ovog meseca, atraktivna brineta dobila je 2,7 miliona dolara odštete od lanca brze mode Missguided USA, koje je optužila da su neovlašćeno koristili njen lik i delo za vlastitu promociju. Name, oni su proizvodili replike njenih autfita i prodavali ih na svojim stranicama, neprestano je tagujući u objavama.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker