Nina Janković: Moderni šik

Glumica i zvezda filma Montevideo, Bog te video Nina Janković navodi da je masaže najlepše relaksiraju, ali otkriva i svoje male cake u šminkanju u kojem svakodnevno uživa
0
1 / 4 Foto: Andreja Damnjanović

MAKE-UP

- Sama ne umem lepo da se našminkam, ali znam da nanesem puder, rumenilo, maskaru i sjaj za usne što spada u moj dnevni make-up, a pred večernje izlaske poigravam se senkama za oči. Najviše volim kad me drugi šminkaju, i tad se u potpunosti prepustim i uživam tako da nemam vremena da kradem štoseve stručnjaka. Za skidanje šminke najčešće koristim Max Factor i Bourjois mleko za čišćenje lica, ali skidam šminku i Nivea Visage losionom ili običnim Nivea dečjim sapunom.

TELO

- Telo negujem proizvodima Oriflame. Giordani white gold krema mi se veoma sviđa, ali najviše mi prija obično mleko za telo Nivea. Obožavam masaže. Iako me mama najbolje masira, moram da krenem i na pravu profesionalnu masažu. Ne idem više kod kozmetičara, ali koristim Garnier Pure Aktiv piling za dubinsko čišćenje i on mi je sasvim dovoljan. Na lice sam čak stavljala i masku sa medom i cimetom, a na sunce ne izlazim bez zaštitnog faktora.

KOSA I NOKTI

- Iako veštačke nokte volim da vidim na drugoj ženi, na sebi ih ne volim. Obožavam crveni lak u svim nijansama. Pošto sam hiperaktivna, sama sređujem svoje nokte i u tome uživam. Trudim se da uvek budu nalakirani. Moja kosa je laka za održavanje, pa već nakon pranja deluje kao da je isfenirana. Od filma Montevideo, Bog te video farbam kosu iako je moja prirodna boja veoma lepa. Kao klinka sam se šišala sama, a sada za svako sređivanje moram da odem kod frizera.

Ksenija Konić

makonda-tracker