Marijana Zlopaša: Sve moje boje

Pevačica Marijana Zlopaša priča koliko su za negu njenog tela bitne masaže na koje redovno ide, kaže da joj najviše odgovaraju mirisne note algi i otkriva na koji način neguje svoju plavu kosu
0
1 / 4 Foto: Milena Rakočević

KOSA I NOKTI:
- S obzirom na to da imam plavu kosu  koja zahteva dosta nege, kako bi bila zdrava, a samim tim i lepa, veoma mi je bitno koje preparate koristim. Što tiče šampona, uglavnom biram Vichy i redovno je pakujem Redken All-soft Havy cream pakovanjem koje je izvrsno za moj tip kose. Veoma rano sam počela da vodim računa o nezi i izgledu noktiju, tako da sada ne moram puno vremena da izdvojim za njihova sređivanje. Kad god osetim potrebu mažem ih kremom za ruke, a pre spavanja utrljam hranljivo ulje za zanoktice.

MAKE-UP:
- San, lepe  misli i osećanja najbitniji su deo nege za dobar ten. Zatim na red dolaze voda, voće i povrće, mnogo je bitnije šta unosite u sebe od toga šta stavljate na kožu. Od kozmetike uglavnom koristim Collin proizvode  počevši od pene za umivanje, losiona, krema, antirida, sve je odlično. Šminkam se samo kad moram. U zavisnosti od prilike biram i make-up, ali najčešće je u pitanju natural šminka, a najviše koristim proizvode iz linije Mac.

TELO:
- Svoje telo negujem zdravim životom, pravilnom ishranom, sportom i masažom. Već godinama redovno idem na masaže, prepuštam se fantastičnoj energiji i rukama Marine Škrbić u salonu Bio Derma, odakle izlazim potpuno preporođena. Najbitnija stavka je ko vas i s kakvom energijom masira. Omiljeni su mi preparati na bazi algi i mirisna nota parfema More.

Danilo Mašojević

makonda-tracker