SPREMNE DOČEKAJTE LETO

JEDNOSTAVNI SAVETI ZA KOŽU POPUT SVILE: Evo kako da se POTPUNO pripremite za letnju sezonu za samo NEKOLIKO NEDELJA!

0

Problem sa kojim se svaka dama suočava kada počnu lepi, topli dani jeste kako na najbolji način pripremiti telo za nežne, letnje haljinice i garderobu koja otkriva veći deo kože.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ipak, iako često zvuči kao "nemoguća misija", dovesti kožu do savršenstva u kratkom periodu zapravo je lakše nego što mislite. Sve što treba da uradite je da napravite plan kog ćete se pridržavati i za samo nekoliko nedelja vaša koža dobiće blistav, svilenkast izgled, a na dodir će biti meka i nežna.

 

Na prvom mestu je uklanjanje mrtvih ćelija. Dobar piling odradiće veliki deo posla, a to je ujedno i prvi korak na putu do svilenkaste kože. Za početak važno je odrediti koji je vaš tip kože i na osnovu toga zaključiti koliko često je potrebno čistiti kožu na ovaj način. Ukoliko je vaša koža suva ili osetljiva, piling bi trebalo raditi jednom u deset dana, dok je preporučljivo jednom nedeljno za normalnu kožu. Dame čija je koža masna piling mogu raditi i češće - do tri puta nedeljno. Ovaj vid čišćenja i nege kože umesto u skupim salonima vrlo lako i jednostavno, a podjednako efikasno možete obavljati i kod kuće, uz korišćenje prirodnih sastojaka koje u svakom trenutnku imamo u kuhinji, poput šećera, kafe, morske soli i griza.

 

Nakon pilinga, nezaobilazan korak je kvalitetna hidratacija kože. Preporučujemo korišćenje prirodnih ulja i krema za negu kože, koja će joj pružiti svu potrebnu negu, a uz to će joj dati blistav sjaj i negovan i svež izgled. Takođe, od velikog je značaja unošenje dovoljnih količina vode u organizam.

 

Kreme sa zaštitnim faktorom neizostavan su proizvod tokom letnjih dana. Adekvatna zaštita kože od sunca od velikog je značaja za zdravlje naše kože, pa se korišćenje ovih krema preporučuje već od prvih toplih i sunčanih dana.

 

U letnjem periodu dlačice na telu svakoj ženi predstavljaju pravu noćnu moru. U potrazi za idealnim rešenjem, dame su bile složne u jednom, a to je da žele da uživaju u slobodi koju im pruža dugotrajno glatka koža. Dosadašnje metode - epilacija, depilacija i brijanje, pokazale su se kao veoma kratkoročne, a uz to su često bolne, neprijatne, dok neke od njih imaju negativan uticaj na kožu - oštećuju je i izazivaju iritacije. Kako biste letnje dane provele potpuno bezbrižne i bez neželjenih dlačica, predlažemo da se pridružite brojnim slavnim damama koje su se s razlogom odlučile za IPL tehnologiju koja štedi vreme i daje savršene i dugotrajne rezultate, a uz sve to potpuno je bezbolna i nema negativnih uticaja na kožu.

 

Philips Lumea Prestige uređaj izdvojio se na tržištu kao idealno rešenje, budući da je njegovo korišćenje i više nego jednostavno, a ono što je najvažnije, rezultat će biti savršeno glatka koža tokom čitavog leta! Naime, uz korišćenje ovog uređaja moći ćete da uživate u čak 6 meseci glatke i nežne kože bez dlačica, budući da je prosečno smanjenje dlačica na nogama 78% nakon 12 tretmana.

 

Philips Lumea Prestige deluje tako što svetlosnim impulsima utiče direktno na koren dlake čime je “uspavljuje” i sprečava njen ponovni rast, a još jedna dobra strana ovog uređaja je to što ne uzrokuje iritacije, crvenilo niti bilo kakva oštećenja kože. Uz to je potpuno bezbolan, a zahvaljujući jedinstvenim zaobljenim nastavcima koji prilagođavaju programe tretmana za svako područje tela, može se lako i jednstavno koristiti za tretiranje ruku, nogu, bikini zone, pazuha i lica.

 

Osim što pruža savršen osećaj slobode, bezbrižnosti i glatkoće, još jedna velika prednost ovog uređaja je to što više ne morate da napuštate svoj dom i odlazite u salone, već tretmane možete obavljati u komforu svog doma, uz muziku i atmosferu koja najviše odgovara vašim čulima. Stoga ne čudi činjenica da je Philips Lumea Prestige i ove sezone jedan od omiljenih beauty gedžeta brojnih slavnih dama, ali i modnih blogerki i influenserki koje ne skrivaju oduševljenje dobijenim rezultatima nakon tretmana ovim uređajem.

 

Takođe, Philips Lumea Prestige je vrlo praktičan i pogodan za putovanja, pa ga možete lako spakovati u kofer i jednostavno koristiti gde god da se nalazite.

 

Zdrava, glatka i svilenkasta koža nikad nije bila bliže!

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker