Fitnes poznatih – Danijela Vranješ: Od zabave do kondicije

0
Zbog uspostavljanja ravnoteže između duha i tela, glumica Danijela Vranješ svoje fizičke aktivnosti zasniva na vožnji bicikla, vežbama u teretani i pripremanju koreografija koje izvodi u mjuziklima, što upoređuje sa zumbom
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

- Zumba je simpatičan vid rekreacije. U njenoj osnovi jeste sagorevanje kalorija i postizanje kondicije kroz igru, zabavu i uživanje. Odličan je trening koji ostavlja u formi nekoga ko igra u mjuziklu. U vežbanju je najvažniji kontinuitet jer se ništa ne može postići za petnaest dana. Gotovo deset godina vozim bicikl, a kada padne prvi sneg, prelazim u teretanu gde vežbam jogu - priča glumcia i otkriva svoja pravila u relaksaciji i ishrani.

- Važno mi je i opuštanje duha, pa se ne odvajam od muzike i non-stop imam slušalice u ušima. Korigovala sam svoju ishranu i izbegavam popularne četiri bele smrti: beli šećer, pšenično brašno, mast i so. Trudim se da jedem često i zdravo i da na pravilan način unosim ugljene hidrate i proteine u organizam. Izbegavam gazirana pića, slatkiše i velike količine mesa - ističe Danijela.

ZUMBA

Ako želite vežbanje koje je zdravo, korisno, dinamično, ubrzava metabolizam i pomaže pri mršavljenju, ako želite čvrste mišiće, a da vam pri tom bude prijatno i da vas trening ostavi bez daha, onda je zumba fitness pravi izbor za vas. Zabavna latino i internacionalna muzika sa plesnim koracima koje je lako pratiti nateraće vas da se krećete kao nikad do sad, a vašu maštu će poslati u vrele karnevalske noći. Pored boljeg izgleda, na časovima zumba fitnessa zagarantovana je odlična zabava, popravićete držanje i povećati samopouzdanje.

makonda-tracker