Fitnes poznatih – Tamara Paunović: Pokreti koji jačaju snagu

0
Manekenka Tamara Paunović pre pet godina počela je redovno da trenira, pa danas vežbanje predstavlja jednu od nezaobilaznih stvari u njenom životu
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Strogi režim treninga atraktivne dame najsličniji je sve popularnijem body balanceu, koji objedinjuje nekoliko različitih programa fizičkih aktivnosti.

- Treniram tri puta nedeljno, a program se sastoji iz trčanja na traci i raznovrsnih vežbi koje su veoma naporne i iscrpljujuće, ali se nakon njih osećam odlično. Moji treninzi su najsličniji sve popularnijem body balanceu, koji po definiciji kombinuje više različitih tipova vežbi - govori Tamara koja, iako ima odličnu liniju, zbog što boljeg zdravlja pažljivo bira prehrambene namirnice.

- Imam brz metabolizam i ne mogu da se ugojim, ali se trudim da se što zdravije hranim. Svojim savetima najviše mi pomaže moj trener Marko Petrović koji me tera da zbog poboljšanja mišićne mase svakodnevno unosim što više proteina. Moja ishrana obiluje najrazličitijim salatama, unosim mnogo tečnosti, ali dozvoljavam sebi i uživanje u slatkišima - otkriva atraktivna manekenka, koja otkako redovno trenira ne može da zamisli svoj život bez fizičkih aktivnosti.

- Nisam tip osobe koji se od najranije mladosti bavio sportom, naprotiv počela sam da vežbam tek pre pet godina, ali danas ne mogu da zamislim svoj život bez vežbanja. Kada zbog poslovnih obaveza propustim treninge jedne nedelje, odmah se unervozim i imam grižu savesti.

BODY BALANCE

Ako niste ljubitelj skakanja ili volite nove izazove i želite da probate nešto novo, body balance je vaš pravi izbor. Zagrejte se uz pokrete tai chi tehnike, ojačajte i razgibajte telo uz joga pokrete, učvrstite vaš stomak i leđa uz pilates vežbe! Body balance je dakle Body&Mind program koji će vam dati mnogo više od očekivanog. Oslobodiće vas stresa i povećati tonus i gipkost mišića koji su glavni uzročnici prekomerne težine, ali takođe će vas i dobro preznojiti kao da ste odradili kardio trening. I to nije sve. Ovu zabavu u trajanju od 55 minuta prate hitovi sa Top 10 svetskih lista i licencirani treneri što vam omogućava još veće uživanje tokom časa. Sa body balanceom uspećete da poboljšate svoju fleksibilnost i amplitudu pokreta, uspećete da povećate svoju snagu i svoje kardiovaskularne funkcije, da sagorevate kalorije, smanjite nivo stresa. Obezbedite trajni osećaj blagostanja i mira.

makonda-tracker