Tamara Dragićević: Mali trikovi lepote

Svoje male kozmetičke rituale mlada glumica Tamara Dragićević prilagodila je svojoj dugoj i bujnoj kosi i nežnom licu na koje posle umivanja obavezno nanosi vazelin
0
1 / 6 Foto: Marko Sovilj

KOSA I NOKTI

- Imam gustu i komplikovanu kosu, pa moram uvek da je feniram. U zavisnosti od vremena i mesta gde se nalazim, odlazim kod svog frizera Filipa, u studio K ili salon Anna. Dok sam kod kuće sama prala kosu najviše mi je odgovarao Garnier šampon i maska L' Oreal koja je zamena za regenerator. Farbala sam kosu do pre godinu dana i tada sam koristila Garnier farbe, ali sam rešila da vratim prirodnu boju kose. Sama negujem svoje nokte i volim kada su kratki. Najviše mi se dopadaju lakovi tamnocrvene nijanse ili francuski manikir. 

MAKE-UP

- Imam osetljivu i pomalo suvu kožu pa ujutro posle umivanja ostavim da mi lice upije vodu i onda nanesem kremu. Uveče skidam šminku L'Oreal Triple Active mlekom, zatim se ponovo umivam i dok mi je lice još vlažno namažem vazelin. Dok sam imala većih problema sa kožom lica, bila sam samo nekoliko puta kod kozmetičara, ali inače nemam tu naviku. Preko dana najčešće stavim samo maskaru Max Factor ili L'Oreal, rumenilo Colistar i sjaj, a kada izlazim uveče volim da istaknem oči olovkom i tamnijom senkom Pupa.

TELO

- Koristim Nivea kupke i losione za telo koje obavezno nanosim posle tuširanja. Nažalost ne vežbam, ali na FDU smo srećom primorani na fizičke aktivnosti i puno se trošimo. Spremam se da krenem na jogu ili pilates, a ne koristim nikakve anticelulit kreme i gelove jer me mrzi da čekam da se osuše. Ima puno parfema koje volim, ali omiljeni su mi Cloe, Cinema, Noa. Biram ih po godišnjem dobu, ali često se dešava da mi se parfem koji sam nekada volela odjednom više uopšte ne sviđa.

Jelena Kulović

Tekst je objavljen u 282. broju magazina Story, 15. februara 2011. godine.

makonda-tracker