Revolucionarna formula

PRIPREMITE KOŽU ZA HLADNIJE VREME: Lice bez bora, mrlja i tamnih kolutova ispod očiju

0

Sjajan ten podrazumeva odsustvo bora, izjednačen ten bez mrlja, kao zaštićeno lice od spoljnih uticaja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najbolji preparati su oni koji sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i zaštiti Vašu kožu od prevremenog starenja zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji. Pogledajte dva sjajna predloga, koji su oduševili mnoge!

 

Velika koncetracija vitamina C je tajna mnogih žena za savšen izgled kože! Sve navedeno sadrži moćna, revolucionarna formula Dr. Viton – Vitamin C Serum je obogaćen organskom Hijaluronskom kiselinom koja čini kožu neodoljivo mekom, kolagenom koji popunjava i najsitnije bore na našem licu, vitaminom E jednim od najmoćnijih antioksidanata poznat kao “vitamin lepote”, uljem jojobe za dubinsku hidrataciju i ishranu kože.

 

Jedna od glavnih prednosti ovog seruma je što visoka koncentracija Dr.Viton Vitamin C serum pomaže povećanje proizvodnje kolagena. Kao rezultat, vaše telo može da proizvede više kolagena, koji može da vam pomogne u borbi sa borama i tankim linijama na licu. Pored svojih prednosti koje ima u pogledu usporavanja starenja, Odličan je i za zaštitu vaše kože od oštećenja, posebno od UVA i UVB zračenja sunca. Takođe pomaže i u smanjivanju tamnih krugova ispod očiju i podočnjaka.

 

Ako patite od crvenila kože, pojave tamnih fleka ili drugih promena u boji, visoko kvalitetan serum Dr.Viton Vitamin C face serum može biti u stanju da vam pomogne da postignete taj izjednačen ton kože. OVDE možete poručiti serum, po ceni od 1800 rsd, ( dostava je besplatna ) , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: promo

 

Najmoćniji regerativni serum - Dr. Viton SWISS APPLE Stem Cell smanjuje bore tako što stimuliše proizvodnju kolagena i stimuliše sintezu elastina za dobijanje mladalačkog izgleda. Ovaj prirodan regenerativni serum održava mladalački sjaj, energiju i izgled vaše kože. Matične ćelije retke švajcarske jabuke su glavna tajna ovog seruma, bogate epigenetskim faktorima i metabolitima koji produžavaju život čovekovih ćelija kože.

 

Dr.Viton – Swiss Apple Stem Cell regenerativni serum za lice obogaćen je organskom Hijaluronskom kiselinom koja čini kožu neodoljivo mekom; Vitamin E koji je jedan od najmoćnijih antioksidanata poznat kao „vitamin lepote“; Organska Aloe Vera koja je dobro poznata po svom umirujućem delovanju na kožu, a poboljšava i prirodno obnavljanje ćelija, poboljšava teksturu i elastičnost, tako što je koža čvršća, elastična i prozračna; Retinol (prirodno dobijen iz vitamina A) koji pomaže smanjenju pojave finih linija i dubokih bora; divlji Zeleni čaj koji je odličan za hidrataciju kože.

 

OVDE možete poručiti serum, po ceni od 1800 rsd, ( dostava je besplatna ) , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: promo

 

 

* Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker