Revolucionarna formula

TAJNA SAVRŠENE KOŽE: Lice bez bora, mrlja i tamnih kolutova ispod očiju

0

Sjajan ten podrazumeva odsustvo bora, izjednačen ten bez mrlja, kao zaštićeno lice od spoljnih uticaja. Najbolji preparati su oni koji sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i zaštiti Vašu kožu od prevremenog starenja zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji. Pogledajte dva sjajna predloga, koji su oduševili mnoge!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Velika koncetracija vitamina C je tajna mnogih žena za savšen izgled kože! Sve navedeno sadrži moćna, revolucionarna formula Dr. Viton – Vitamin C Serum je obogaćen organskom Hijaluronskom kiselinom koja čini kožu neodoljivo mekom, kolagenom koji popunjava i najsitnije bore na našem licu, vitaminom E jednim od najmoćnijih antioksidanata poznat kao “vitamin lepote”, uljem jojobe za dubinsku hidrataciju i ishranu kože.

 

Jedna od glavnih prednosti ovog seruma je što visoka koncentracija Dr.Viton Vitamin C serum pomaže povećanje proizvodnje kolagena. Kao rezultat, vaše telo može da proizvede više kolagena, koji može da vam pomogne u borbi sa borama i tankim linijama na licu. Pored svojih prednosti koje ima u pogledu usporavanja starenja, Odličan je i za zaštitu vaše kože od oštećenja, posebno od UVA i UVB zračenja sunca. Takođe pomaže i u smanjivanju tamnih krugova ispod očiju i podočnjaka.

 

Ako patite od crvenila kože, pojave tamnih fleka ili drugih promena u boji, visoko kvalitetan serum Dr.Viton Vitamin C face serum može biti u stanju da vam pomogne da postignete taj izjednačen ton kože. OVDE možete poručiti serum, po ceni od 1800 rsd, ( dostava je besplatna ) , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Vitamin C Serum
Vitamin C Serumfoto: promo

 

Najmoćniji regerativni serum - Dr. Viton SWISS APPLE Stem Cell smanjuje bore tako što stimuliše proizvodnju kolagena i stimuliše sintezu elastina za dobijanje mladalačkog izgleda. Ovaj prirodan regenerativni serum održava mladalački sjaj, energiju i izgled vaše kože. Matične ćelije retke švajcarske jabuke su glavna tajna ovog seruma, bogate epigenetskim faktorima i metabolitima koji produžavaju život čovekovih ćelija kože.

 

Dr.Viton – Swiss Apple Stem Cell regenerativni serum za lice obogaćen je organskom Hijaluronskom kiselinom koja čini kožu neodoljivo mekom; Vitamin E koji je jedan od najmoćnijih antioksidanata poznat kao „vitamin lepote“; Organska Aloe Vera koja je dobro poznata po svom umirujućem delovanju na kožu, a poboljšava i prirodno obnavljanje ćelija, poboljšava teksturu i elastičnost, tako što je koža čvršća, elastična i prozračna; Retinol (prirodno dobijen iz vitamina A) koji pomaže smanjenju pojave finih linija i dubokih bora; divlji Zeleni čaj koji je odličan za hidrataciju kože.

 

OVDE možete poručiti serum, po ceni od 1800 rsd, ( dostava je besplatna ) , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Swiss Apple Stem Cel
Swiss Apple Stem Celfoto: Promo

 

* Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker