Najbolja nega

GUSTA KOSA PUNA VOLUMENA: Za par minuta do frizure iz snova

0

Svaka žena sanja o prelepoj, lepo negovanoj, jakoj kosi koja se može skupiti u prelepu punđu ili pustiti sa atraktivnim i voluminiziranim kovrdžama. Ukoliko imate problem sa opadanjem kose i njenom gustinom, ne očajavajte! Ovaj problem je rešiv, zato pogledajte 2 rešenja koja će vas oduševiti i dati vam frizuru kakvu ste oduvek želele.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Za pravilnu negu kose, potrebno je imati dobar balzam! Balzam “Thick and Shiny” vizuelno čini kosu gušćom, obnavljajući njenu jačinu, lepotu i zdravlje. Jedinstvena formula koja je prisutna pomaže da se dobije vrlo bitan i vidljiv efekat – 38,000 novih vlasi kose za 6 meseci* (Dokazano u Provital kmpaniji, Španija). Pakovanje od 450 ml, možete OVDE kupiti po ceni od 420 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

balzam
balzamfoto: Promo

 

Aktivna tečnost koja momentalno stvara vizuelno gušću kosu i intenzivno deluje na „uspavane“ korenove kose, pospešujući rast nove kose je losion - aktivator “Thick and Shiny”. On nežno obnavlja i hidrira kosu i čini je lakom za raščešljavanje. Pakovanje ovog fenomenalnog losiona od 150 ml, možete OVDE kupiti po ceni od 540 rsd, ili pozovite na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

losion za kosu
losion za kosufoto: Promo

 

Još sjajnih preparata, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker