Ivan Ivanović promoviše lek za smanjenje telesne mase

Poznati voditelj bio je domaćin promocije novog leka za smanjenje telesne mase koji je kompanija GlaxoSmithKline Consumer Healthcare predstavila u kantri klubu Babe
0
1 / 3

Zvanično najpopularniji voditelj u Srbiji, Ivan Ivanović, bio je domaćin prezentacije u kantri klubu Babe, gde je kompanija GlaxoSmithKline Consumer Healthcare predstavila alli, jedinstveni leka za smanjenje telesne mase koji se kupuje bez recepta.

- Ovo je prvi posao koji sam dobio zahvaljujući stomaku, a ne glavi – našalio se Ivanović, predstavljajući lek alii, novi farmaceutski proizvod na našem tržištu.

Ovaj lek ne predstavlja čarobnu pilulu za mršavljenje koja nudi brzo rešenje, već podrazumeva program koji uz primenu leka zahteva promenu navika u ishrani i bavljenje fizičkim aktivnostima. alli omogućava korisnicima da izgube 50 odsto više telesne mase nego samo sa dijetom, tako da za svaka 2 kg koja korisnici izgube sopstvenim naporima, lek alli im pomaže da izgube 1 kg više.

U Srbiji svaka druga osoba ima višak kilograma, dok se skoro petina stanovništva ubraja u gojazne osobe. Neki od uzroka ovako alarmantne statistike su fizička neaktivnost i nepravilna ishrana. O problemima gojaznosti, važnosti njene prevencije i adekvatnoj terapiji, govorili su doc. dr Dušan Đurić, rukovodilac predmeta Klinička farmacija na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, kao i predstavnici kompanije GlaxoSmithKline Consumer Healthcare.

makonda-tracker