Dženifer Lopez postala prvi globalni ambasador Gillette Venus-a

0
Kao prvi svetski ambasador brenda Venus ikada, muzička ikona, glumica, dizajner i TV producent Dženifer Lopez inspirisaće žene širom sveta da otkriju boginju u sebi, odnosno osećaj samopouzdanja, snage i lepote, spolja i iznutra

Lopez i njene neverovatne noge biće zvezde marketinške kampanje za Venus tokom 2011. godine, koja uključuje televizijsko i novinsko oglašavanje, odnose sa javnošću, digitalne i društvene mreže i komunikaciju na mestima prodaje. Takođe, kampanja uključuje i rimejk Venus himne u izvođenju Dženifer Lopez.

- Venus brend osnažuje žene i obraća se boginji u svakoj od nas. Svaka žena je boginja kada pusti najlepšu žensku stranu da isijava. Venus čuva moje noge lepim, dajući mi samopouzdanje da se osećam baš kao boginja – kaže slavna pevačica.

- Dženifer je Venus boginja u svakom smislu te reči. Naš brend slavi višedimenzionalnost žena i niko to ne otelovljuje više od nje. Nisi boginja samo u bitnim momentima u životu, već i u onim manjim, takođe. Dženifer je u deo ove kampanje dala većinu svog ličnog iskustva i ona je svakim svojim delom boginja - kada se opušta kod kuće sa decom, ili nastupa na sceni pokazujući te rock star noge - kažu iz kompanije P&G.

- Muzika je jedna od mojih najvećih strasti, pa mi je mogućnost da snimim i izvodim rimejk Venus himne zaista specijalni deo ove kampanje. Volim što mogu da izrazim svoju strast i kreativnost i, nadam se, da inspirišem druge žene da urade isto… šta god volele da rade – dodaje Dženifer Lopez.

Žene širom sveta mogu posetiti www.GilletteVenus.com da čuju Venus himnu u izvođenju Dženifer Lopez i pročitaju njenu priču o boginji.

makonda-tracker