Jovana Nikolić: Smela igra zavođenja

Pevačica Jovana Nikolić otkriva tajnu svoje negovane i zdrave kože, priča o tome kojim se bojama lakova za nokte često poigrava i ističe da su joj omiljeni kozmetički preparati laganih mirisnih nota
2
1 / 4 Foto: Luka Šarac

KOSA I NOKTI

- Nezi kose posvećujem mnogo pažnje. Perem je svaki dan sa Kerastase ili Shuemura proizvodima, a ponekad koristim i Baby Johnson šampon jer je blag. Trudim se da je, kada god mogu, sušim prirodno bez fena koji doprinosi uništavanju vlasi i rascvetalim krajevima. Što se tiče nege noktiju, odlazim u salon na klasičan manikir, a često se i kod kuće sama igram s raznobojnim lakovima. Obično je na mojim noktima nalakiran french manikir ili crveni lak, a u poslednje vreme koristim i tamnije nijanse bordo, zagasitoljubičaste i sive boje.

MAKE-UP

- Imam čisto lice, tako da retko posećujem kozmetičara. Najviše koristim Crème de la mer kozmetiku, ali i proizvode iz linije Kanebo, Sisley i Praire. Ranije sam se mnogo više šminkala nego danas i svaku priliku koristim da odmorim lice. Zbog toga puder zamenjujem toniranom kremom. Preferiram preparate brendova Armani, Guerlain, Shuemura i Laura Mercey koji su mi trenutno najomiljeniji, ali budući da ima mnogo proizvođača i često se pojavljuju novi trendovi, tako i ja menjam svoje favorite kada je reč o dekorativnoj kozmetici.

TELO

- Hidratantnim laganim kremama i losionima negujem kožu tela, a najviše koristim losion Elizabeth Arden Green Tea koji hidrira kožu tokom celog dana, a i divno miriše. Odlazim na aroma terapy relax masaže i to uglavnom kada osećam napetost u leđima. Volim na sebi da osetim lagane i jednostavne mirise, ali ne podnosim jake kreme i body miste, već preferiram pachulli i vanilu. Koristim različite parfeme u zavisnosti od raspoloženja. Viktor&Rolf Bomb mi je uvek pri ruci, kao i Armany Prive.

Danilo Mašojević

makonda-tracker