Inovativna formula

PREPLANULI TEN BEZ SOLARIJUMA I SUNČANJA: Otkrivena tajna čokoladne boje tokom cele godine!

0

Preplanuli ten vole mnoge dame, ali i muškarci. Koža deluje lepše, odmornije, i bronzani ten mnogima podiže samopouzdanje.

bronzani ten
bronzani tenfoto: Profimedia

 

Već su poznati neželjeni efekti previše sunčanja i solarijuma, međutim sve to je prošlost. Postoji inovativna formula, koja će vam pružiti preplanuo ten, bez, ili sa vrlo malo sunčanja.

 

Trik je u formuli koja sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina i ekstrakte biljaka koje unapređuju zdravlje vaše kože i čine vašu kožu neverovatno blistavom i besprekorno potamnelom. Dr Viton Bronzan pomaže da postignete predivan zlatno – bronzani ten bez sunčanja. On potamnjuje i poboljšava ten, i pomaže da se dugo održi. Optimalni rezultati sa minimalnim izlaganjem suncu i 3 puta brže do neodoljivog, intenzivnog i prirodnog tena. Dobićete ravnomeran i blistav ten, bez nepoželjnih neizjednačenih linija, promena boje i tamnih fleka. Sprečava prerano starenje kože uzrokovano oksidativnim stresom i podstiče stvaranje kolagena i formiranje (ceramide) seramida i masnih kiselina.

 

dr viton bronzar
dr viton bronzarfoto: Promo

 

Napredna nutritivna formula Bronzan pomaže vam da postignete prirodan, intenzivan i neodoljiv zlatno – bronzani ten, pri čemu omogućava ovo prijatno iskustvo sa ili bez izlaganja sunčevoj svetlosti u bilo kojem periodu godine. L-tirozin je aminokiselina koja podstiče stvaranje melanina u telu bez izlaganja suncu. Melanin je pigment koji se nalazi u čovekovoj kosi, očima i koži, i daje im njihovu boju što znači da je odgovoran za potamnjivanje kože. Kompleks prirodnih pigmenata (beta karoten, likopen i zeaksantin), ekstrakt kurkume i bakar intenzivno potamnjuju kožu, dajući joj prirodan, taman ten i zdrav, blistav izgled. Selen, vitamin C i beta karoten su snažni antioksidanti koji štite kožu od oksidativnog stresa i drugih štetnih efekata uzrokovanih sunčevim zracima. Vitamin B3 je odgovoran za povećanje proizvodnje seramida, koji zajedno sa masnim kiselinama gradi ključne komponente u spoljnom, zaštitnom sloju kože koji je zadužen za održavanje njene vlažnost.

 

Cena preparata 1350 rsd za 30 kapsula, dostava je besplatna, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

makonda-tracker