Metropoliten nudi prazničnu kupovinu Internetom

Parfimerija Metropoliten putem sajta www.metropoliten.rs omogućava vam da birate poklon bez zamorne jurnjave po radnjama, da ga naručite Internetom i dobijete na svoju ili adresu onoga kome želite da pošaljete svečano upakovano novogodišnje iznenađenje
0
1 / 7

Registrujte se i ubacite odabrani proizvod u virtuelnu korpu, na vašu Internet adresu stići će uzorak popunjene uplatnice, a odmah nakon uplate u bilo kojoj pošti ili banci paketić će biti upakovan i poslat na adresu koju ste naznačili kurirskom službom.

Eto zgodnog načina da se pošalje poklon nekome s kim nećete moći da budete u novogodišnjoj noći, ko ne živi u istom gradu, a koga posebno volite.

Zato, evo nekoliko predloga za neodlučne. Razmislite, da li je osoba kojoj poklanjate:

 

Green Peace aktivista

Ona je od onih što su se vezivali lancima za platane na bulevaru da bi ih zaštitili, skuplja napuštene mačiće po ulici i nosi ih u Orku... Ne šminka se, ne voli jake mirise, ali obožava vodice od lavande i ruže. Nećete pogrešiti ako joj poklonite set Dr.Hauschka organske kozmetike, čiji su procesi proizvodnje prijateljski prema planeti, a kozmetika nežna, prirodnih mirisa. Dr.Hauschka mleko za telo od ruže sada ćete naći u setu u kom je i poklon paket čaja sa laticama ruže po ceni od 2.044 dinara.

 

Nežna i emotivna

Ona ne luduje za žurkama i provodom, više voli duge šetnje po prirodi, veseli se snegu i lovi pahulje u vazduhu, unosi grudve u kuću i gleda njihovu divnu prolaznu lepotu.

Miris snega sa Alpa i kristalnu, nežnu i belu teksturu sa ekstraktima planinskog bilja nosi Pure Altitude francuska prirodna kozmetika. Energetska kupka (2.999 dinara), kreme Like Snow (4.500 dinara) i Snow Velvet losiona (3.770 dinara) uneće miris prvog snega u njen svet.

 

Istančanog ukusa

Luksuz i prefinjenost okružuje njen svet, ona zna šta želi za sebe, ume da odabere najbolje. Jednostavnost, u njenom svetu, isto je što i elegancija, a diskrecija način komunikacije. Darphin je prestižna i sofisticirana francuska nega, zasnovana na skupocenim aromatskim uljima. Poseban praznični paket nudi vam Stimulskin Plus Divine Lifting kremu (23.223 dinara) koja se topi na koži a kao poklon luksuznu Stimulskin kremu za očnu zonu.

 

Trendi

Umesto male kristalne bočice s parfemom, ona u torbici nosi – metak! Ubojito oružje njene zavodničke prirode je uljani parfem u obliku metka, kakav ima brend Juliette Has a Gun, osmišljen za urbane i trendi devojke koje žele da izgledaju, mirišu i osećaju se drugačije. Ovakav poklon ne može da prođe nezapaženo, a parfemske note nose nekoliko različitih cvetnih kombinacija, cena 6.065 dinara.

 

Dijamati su devojčini prijatelji...

Luksuz je njen zaštitni znak, ona je osoba kojoj ne možete pokloniti ništa ispod pravog parfemskog dragulja. Onakav kakav neće imati njene prijateljice... Mona di Orio Lux dobio je ime svetlost po svojim dubokim, ali prozračnim notama koje nose božanski sklad sicilijanskog limuna, vetiera i drveta – marokanskog kedra i sandalovine, ambre i vanile, cena15.190 dinara.

 

Večiti dečak

On ima vlastiti šarm koji ga čini večnim dečakom, duh koji ga ne napušta ni na trenutak. Kao što on ume vas da obraduje, obradujte i vi njega aromatičnim, vedrim i neuhvatljivim mirisom Parfums de Empire Wazamba. Kombinacija somalijskog tamjana, kenijske mire, etiopijskog drveta opoponaks, marokanski čempresa, poziva na melodično putovanje bogatim aromama Afrike. Wazamba nosi ime muzičkog instrumenta koji se koristio u ceremonijama inicijacije, magijskog momenta osvajanja muževnosti, u Severnoj Africi, cena 6.914 dinara.

 

Muževan i samosvestan

Dragoceno korenje irisa i snažni egipatski jasmin pozivaju na egzotiku iz gornjih i srednjih nota. Koža donjih nota je potcrtana balsamskim smolama, a vanila i tonka bean evociraju prigušeni žamor toplih, erotičnih harema. Iz nargila se diže omamljujući dim tamjana: stiže sultan, jedini ovašćen da bude u ovom raju... Nije li ovo opis onoga u čijem društvu želite da budete, kome želite da poklonite ovaj miris? Parfums de Empire, Cuir Ottoman možete naći po cenama:100 ml 9.635 dinara i od 50 ml za 6.914 dinara.

TAGOVI: negalepota
makonda-tracker