Marija Kilibarda, Dušica Spasić i Kristina Radenković: Lepota u službi sreće

U susret najluđoj novogodišnjoj noći voditeljke RTS-a koje gledaocima donose sreću, Marija Kilibarda, Dušica Spasić i Kristina Radenković, otkrivaju svoj recept za glamurozni izgled
1
1 / 7 Foto: Marko Todorović

Atraktivne voditeljke RTS-a koje su tokom 2009. godine donosile sreću gledaocima, Marija Kilibarda u emisiji Bingo, Dušica Spasić uz Teleton i Kristina Radenković tokom Licitacija otkrivaju svoje male kozmetičke rituale kojih se pridržavaju kako bi u Novu godinu zakoračile blistave i sveže. Mada je za njih svaki trenutak pred kamerom prilika da izgledaju svečano, najluđu noć komentarišu kao priliku kada sve metode ulepšavanja dolaze u obzir. Poseta kozmetičaru i frizeru prethodi odabiru najsjajnije dekorativne kozmetike koja njihove crte lica čini još lepšim.

KRISTINA RADENKOVIĆ:

- Nekoliko časova uoči ulaska u Novu godinu biću u televizijskom studiju i usrećiću nekog od gledaoca Licitacije, a taj moj zadatak podrazumeva kompletnu šminku koja se umnogome razlikuje od svakodnevne i s kojom ću ući u novogodišnju noć. Sigurna sam da ću dodatno tamnom senkom istaći oči, pošto to svaki put radim za ovaj praznik. Dok nisam radila pa sam imala više vremena, za ovu priliku spremala sam se i po tri dana. Išla sam kod frizera da mi ukovrdža kosu. Danas više volim da mi je kosa isfenirana ravno. Veoma mi je važno da u najluđoj noći budem u svom najboljem izdanju i već sam izabrala haljinu sa šljokicama.

DUŠICA SPASIĆ:

- Osim kad sam na televiziji, tokom godine se inače uopšte ne šminkam i trudim se da što više odmaram kožu. Ipak, za novogodišnju noć obavezno se sredim kao nikad do tada. Oči istaknem tamnom senkom, a vrlo često na kapke stavim i šljokice. Na lice obavezno nanesem puder koji u sebi sadrži zlatni ili srebrni šajner. Redovno odlazim kod kozmetičara, pa tako i uoči Nove godine idem na tretman koji osvežava lice i vraća koži sjaj. Mada ne držim dijetu, nekoliko dana uoči ovog praznika vodim računa o tome šta jedem kako bih bila u što boljoj formi.

MARIJA KILIBARDA:

- Iako ne volim ni sedef ni visoki sjaj senki i karmina, za novogodišnju noć sve dolazi u obzir. Blistav osmeh i šljokice su obavezni za tu noć. U veče 31. decembra vodiću program uživo, nakon čega ću doterana i našminkana otići na privatnu žurku. Sasvim sam sigurna da ću još jednom pred doček otići u solarijum kako bih održala preplanulu boju koju sam dobila još preko leta. Uprkos tome što obožavam da sama sređujem nokte, i imam policu punu lakova, za ovu priliku otići ću kod manikira.

Aleksandra Dimitrijević

Tekst je objavljen u 223-224. broju magazina Story, 29. decembra 2009. godine.

 

makonda-tracker