Epohalno otkriće

Recite zbogom dlačicama i poželite dobrodošlicu blistavoj, satenskoj koži: Beauty gadget koji će oduševiti sve dame!

1

Depilacija, epilacija i ostali kozmetički tretmani, do sada su nudili delimično i trenutno rešenje uklanjanja maljavosti sa lica i tela. Rezultati su kratkoročni, tretmani bolni, neprijatni i oduzimaju dosta vremena i novca. Naročito tokom letnjeg perioda, kada se nosi odeća koja otkriva veliki deo kože, malje nisu nimalo poželjne.

foto: Promo
foto: Promo

Srećom, stručni tim iz kompanije Philips bavio se ovim problemom i došao do vrhunskog tehnološkog otkrića, ponudivši ženama izum koji će ih rešiti svih neprijatnosti sa dlačicama! Reč je o IPL metodi koja uklanja dlake iz samog korena značajno umanjujući njihov broj, a uz to, za razliku od svih drugih metoda depilacije, ne oštećuje epiderm.

 

Philips Lumea Prestige razvio je inovativnu IPL tehnologiju kojom se dlačice gube u potpunosti, a tretman je potpuno bezbolan, bezbedan, delotvoran i dugotrajan!


 

foto: Promo

Samo tri tretmana dovoljna su da se broj dlačica drastično smanji, a već nakon četvrtog tretmana možete uživati u svojoj satenski glatkoj koži koja će takva ostati čak do dva meseca! Ovaj aparat poseduje nekoliko različitih nastavaka uz pomoć kojih je olakšan pristup svim delovima tela.

 

Za razliku od svih dosadašnjih uređaja koji su se mogli naći na tržištu, Philips Lumea Prestige poseduje SmartSkin senzor koji sam određuje podešavanja aparata prilagođena vašem tipu kože.

 

Njegova upotreba i više je nego jednostavna i potpuno bezbolna, a uz to i potpuno bezbedna, budući da ovaj aparat ima UV filter koji pruža maksimalnu zaštitu kože. Tretman celog tela traje svega 15 minuta, a nakon prva tri tretmana raspoređena u dve nedelje, proceduru je potrebno ponavljati na otprilike dva meseca, što je drastična razlika u odnosu na sve druge načine depilacija, koje pružaju glatku kožu najviše do dve nedelje.

 

foto: Promo

Philips Lumea Prestige pruža savršen ten i glatku, mladalačku kožu, budući da se osim primarne upotrebe uklanjanja dlačica, koristi i za održavanje blistavosti kože i njenog satenskog izgleda pospešujući mikrocirkulaciju.

makonda-tracker