Odličan predlog

ŽELITE LEPU KOŽU BEZ NEPRIJATNOG SJAJA, MITISERA I AKNI? Moćna formula za blistav ten!

0

Uporni mitiseri su veliki problem većini. Što više pokušavamo da ih uklonimo, toliko se oni više pojavljuju i pretvaraju u akne.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lice možete uništiti sredstvima punim alkohola i najrazličitijim tipovima sapuna koji samo dehidriraju i suše kožu. Moćni sastav Dr Viton - Noir će postati vaš najbolji prijatelj lica, čim budete isprobali masku!

 

NOIR maska je sastavljena od aktivnog uglja, Aloe vere, Vitamina E, Alfa-hidroksi kiseline, Američke leske, Humične kiseline, Lecitina i Trietanolamina.

 

Aktivni ugalj je nezamenljiv elemenat u nezi kože jer odstranjuje mitisere i sve vidove nečistoća, čisti i smanjuje pore, a istovremeno detoksifikuje kožu i neutrališe toksine u istom trenutku kada se maska suši na vašem licu.

Aloe vera obiluje vitaminom C i E što doprinosi elastičnosti kože, a u isto vreme je i zateže što smanjuje vidljivost bora.

Vitamin E koji čini deo sastava Dr. Viton NOIR moćan je antioksidans koji održava mladost i lepotu vaše kože.

Alfa – hidroksi kiselina poboljšava cirkulaciju što doprinosi zdravom i mladalačkom izgledu dajući pritom i besprekoran piling efekat na koži, sprečavajući pojavu mitisera, akni i bora.

Američka leska je biljka poreklom iz Severne Amerike i delova Azije, koja se koristi vekovima zbog njenog umirujućeg dejstva koje ima na kožu, kao i zbog snažnog antioksidativnog i antibakterijskog svojstva na koži.

Lecitin je emolijent, što znači nešto najbolje što će kožu učiniti mekom i nežnom. Ima neverovatnu revitalizirajuću moć.

Humična kiselina i Trietanolaminat imaju važnu ulogu u ovoj moćnoj maski, zahvaljujući antioksidativnoj ulozi i snazi za neutralisanje PH vrednosti.

 

foto: Profimedia

Online kupovina, Hangar, Springwell, lice, nega, koža, mitiseri, akne, maska, Dr Viton Noir.

 

Ova maska uklanja mitisere, rešava probleme sa aknama, uklanja loš sjaj kože, dubinski hidrira kožu, vraća svežinu licu, vrši najbolji dubinski piling i pobrinuće se da nestanu i najsitnije bore. OVDE je odmah naručite po neverovatnoj ceni od samo 750 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete pronaći OVDE.

 

makonda-tracker