nega kože

Prirodna maska za lice u koju se Amal kune: Samo nekoliko korišćenja i imaćete besprekoran ten kao ova holivudska lepotica (FOTO)

0

Amal Kluni  supruga holivudskog zavodnika Džordža Klunija zaista ima predivan ten.Sigurno se pitate koji joj to čaroban sastojak pomaže da ima tako mladoliko lice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Lepotica koja je osvojila slavnog glumca blista i retko ko bi joj dao godine koje zaista ima. Tajna njenog savršenog izgleda krije se, verovali ili ne, u kozjem mleku.

 

Za razliku od kravljeg, kozje mleko ima sličniju pH vrednost ljudskoj, pa samim tim i manje iritira kožu pa se lakše upija. Kozje mleko je i puno mlečne kiseline koja deluje kao nežni piling i pomaže ukloniti mrtve ćelije kože. Tu su i dragoceni minerali i vitamini, među kojima je i vitamin A koji pomaže u obnavljanju oštećenog tkiva.

 

Danas je jedna od najlepših žena Holivuda: Amal Kluni hrabro pokazala fotografiju pre 20 godina na kojoj ne liči na sebe (FOTO)


Takođe, kozje mleko deluje i antibakterijski i pomaže u uklanjanju i sprečavanju pojave akni.


Ukoliko ipak ne možete da podnesete intenzivni ukus kozjeg mleka, isprobajte ovu jednostavnu masku za lice u koju se Amal toliko kune.

 

 

 

 

makonda-tracker