Glossy BEAUTY

Novogodišnji ogled lepote: Tanja Savić otkriva svoje beauty tajne

0

Crnokosa pevačica govori o svojim malim kozmetičkim ritualima pomoću kojih već godinama svoju kožu i kosu održava blistavim. Pošto joj priroda posla nalaže korišćenje intenzivne dekorativne kozmetike, nju ne koristi inače tokom dana, osim kad se približi najluđa noć

foto: Petar Đorđević

UVEK kada mi to vreme dozvoli, odlazim u kozmetički salon. Uživam u tretmanima bilo koje vrste, ali mogu da izdvojim masažu kao nešto čemu se najviše radujem. Upravo u održavanje kože lica ulažem najviše novca. Pre nanošenja kreme na lice, kožu očistim, uradim piling, a onda se umijem. Šminka dolazi poslednja na red. Takođe, nikada ne preskačem preparate za noćnu negu.

 

foto: Petar Đorđević

Njen imidž poput svetskih zvezda: Tanja Savić svojom transformacijom neverovatno podseća na Kim Kardašijan (FOTO)
 

 

NIKADA ne nosim intenzivan mejkap kada priroda mog posla to ne zahteva. U tim slučajevima dovoljni su mi samo korektor i maskara. S druge strane, zbog čestog feniranja, kad god imam vremena, na kosu nanosim hranjiva pakovanja.

foto: Petar Đorđević


SVAKOG DANA koristim istu proverenu kozmetiku, koju menjam tek onog trenutka kada mi se kosa i koža toga zasite. Pojedinu kozmetiku donosim iz inostranstva, gde često putujem, ali mogu da kažem kako nisam rob brendova i preferiram preparate na prirodnoj bazi.

Tanja Savić progovorila o prinovi: Želim da rodim devojčicu!

 

foto: Petar Đorđević

 

makonda-tracker