Podmlađivanje preosetljive kože uz pomoć Neostrata preparata

Osobe sa osetljivom kožom, sklone dermatitisu i crvenilu, obradovaće informacije o Neostratinim preparatima koje zahvaljujući polihidroksi i laktobionskistovremeno umiruju i imaju antiage dejstvo
0
1 / 4

Američka firma Neostrata koja je lider u profesionalnim hemijskim pilinzima i preparatima za kućnu negu na bazi voćnih kiselina, napravila je liniju preparata na bazi polihidroksi kiselina i laktobionske kiseline, koje blagotvorno deluju na osetljivu kožu, i kožu sklonu rozacei. Polihidroksi kiseline su dragocene za ovakvu kožu jer imaju višestruko korisna svojstva: snažan su antioksidant pa sprečavaju dejstvo zagađenja i slobodnih radikala, vezuju vodu i održavaju hidrataciju, čuvaju i jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože. Laktobionska kiselina pruža podršku kolagenu i glikozaminoglikanima, čime održava mladolikost i elastičnost kože.

Neostrata je napravila protokol za najuspešniju negu kože sklone crveilu (rozacei):

1. Facial Cleanser - preparat za čišćenje bez sapunskih supstanci i veštačkih mirisa, sa polihidroksi kiselinama, nežno skida nečistoću i šminku  bez isušivanja kože.

2. Bionic Face Serum - serum za intenzivni tretman sa 10% laktobionske kiseline i vitaminima A, C i E pomaže da se smanji neujednačena pigmentacija i fine linije i bore.

3. Daytime Protection Cream SPF 15 – krema za dnevnu negu sa mnogostrukim antioksidantnim dejstvom,sadrži 10% polihidroksi kiselina, idealna za osetljivu kožu, hidrira i vidljivo smanjuje bore i fine linije, uz UV zaštitu širokog spektra.

4. Ultra Moisturizing Face Cream – krema za noćnu negu koja je posebno formulisana da umiri i da ojača prirodni zađtitni sloj kože, i tako je zaštiti od isušivanja. Antioksidantni sastojci sprečavaju štetu koju izazivaju slobodni radikali, umiruju i ojačavaju zaštitnu barijeru kože, smanjuju crvenilo i ujednačavaju ten..

U kliničkim studijama dokazano je da PHA (polihydoxiacid) protokol poput ovog, smanjuje crvenilo, i istovremeno obezbeđuje snažne antiejdž blagodeti bez iritacije, čak o kod pacijenata sa dijagnozom atopičnog dermatitisa i rozacee.

TAGOVI: nega lica
makonda-tracker