Roc Roll-on lifting

0
Francuski RoC nedavno je lansirao svoju inoviranu Lft&Fix tehnologiju u okviru Complete Lift linije, potvrdivši svoju lidersku poziciju na antiage tržištu dermokozmetike

Lifting je najzahtevniji cilj kozmetike, a san svakog brenda uspešna lifting linija. RoC sada, u okviru Complete Lift linije, donosi još jednu inovaciju, dva preparata prelepe, lake teksture, koncentrovanih sastojaka i u pakovanju sa roll-on kuglicom na vrhu, koja olakšava nanošenje i pojačava cirkulaciju i delotvornost sastojaka.

Preparat za lice i vrat RoC Complete Lift Lifting Face & Neck Roll-on obećava lifting do 2 mm za samo dve nedelje upotrebe na zonama koje su najviše sklone opuštanju, na obrazima, ovalu lica i vratu. Sadrži visoko koncentrovane RoC patentirane lifting sastojke, THPE koji skuplja keratinocite na površini kože za neposredan lifting efekat i biljni ekstrakt biljke Bugrane (Ononis spinosa) koja pospešuje sintezu kolagena za dugotrajan efekat. Za najbolje rezultate savetuje se primena ujutro i uveče ispod Complete Lift kreme.

Complete Lift Lifting Eye Roll-on za lifting očne zone, takođe sadrži THPE+Burgrane formulu, a njegova roll-on kuglica za nanošenje hladi i pomaže drenažu nadutih podčnjaka i kapaka. Efekat je smanjenje kesica ispod oka i bolji tonus kože oko oka.

Ovi efikasni i praktični preparati u prodaji su po cenama od 3.575 dinara (roll-on za lice i vrat) i 2.857 dinara (roll-on za lifting očne zone).

TAGOVI: nega lica
makonda-tracker