USPEVA

Trik za kojim će svaka dama poludeti: Monika Beluči otkrila kako da izgledate 10 godina mlađe (FOTO)

0

Jedan od zaštitnih znakova Monike Beluči je njena duga, predivna kosa, ali u 54. godini života glumica je odlučila da je vreme za promenu. Ošišala se i sada ima znatno kraću frizuru posebnu po tome što pristaje svakom obliku lica i teksturi kose

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Monika Beluči pojavila se na crvenom tepihu dodele nagrada Virna Lisi u Rimu koja je slavnoj italijanskoj glumici na svečanom događanju bila i uručena.

 

Za taj događaj Monika je izabraladugu crnu haljinu na bele tufne čiji dezen i kroj podsećaju na stil iz 1950-ih, a iskombinovala ju je uz crni kardigan i crne čizme sa platformom.

 

foto: Profimedia

 

Monika Beluči - čudo kojem nisu smeli ni da se nadaju: 10 stvari koje sigurno niste znali o najlepšoj ženi na svetu

 

Ono što je najviše zaokupilo pažnju na 53-godišnjoj lepotici je njena nova, znatno kraća frizura.

 

Monika je čitavu karijeru negovala dugu kosu, ali sada se odlučila na promenu i dužinu kose poznatu kao "clavicut". Reč je o frizuri ošišanoj do ključne kosti (clavicula je latinski izraz za ključnu kost), a frizeri kažu da je kosa koja seže do ključne kosti "čudotvorna" jer osim što pristaje svakom obliku lica, odgovara i svim teksturama kose.

 

Tankoj i ravnoj kosi pomoći će u postizanju volumena. Čvrstoj i kovrčavoj kosi pomoći će ukroćenju volumena. Kod kratkog boba kovrčava kosa "nakostreši" se na vrhovima i tako stvara iluziju proširivanja lica, a to se s ovom dužinom neće dogoditi što se može videti i na fotografijama Monike Beluči sa dodele nagrada Virna Lisi.


Čak i u providnoj haljini, ona izgleda kao dama: Izdanje zbog kojeg će vam Monika Beluči danima ostati u mislima (FOTO)

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker