sigurno ste i vi među njima

6 Stvari koje prođu kroz glavu svakoj devojci dok se sprema za prvi dejt

0

Ukoliko ste dobile poziv da posle, na primer, ludog noćnog provoda predstavite sebe u mnogo boljem svetlu - obavezno iskoristite priliku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

S druge strane, dok se pripremate za taj prvi dejt, osim leptirića u stomaku osećate i malo panike koja se sa njima slatko meša, te vam se igra sa mislima i mnoga pitanja traži odgovor. Ovih 6 stvari vam sigurno prolaze kroz glavu, piše Make-up.

 

Oprana kosa, treći dan

 

Ono što svakako privlači pažnju na prvom sastanku jesu detalji. U tom smislu, izlazak sa prljavom kosom sigurno nije dobar izbor, ali čak i za te situacije postoji spas u zadnji čas.

Zalizani rep, neuredna punđa, pletenica ili riblja kost su jednostavne frizure koje su gotove za minut. Pored toga šampon za suvo pranje kose je definitivno must have preparat a postoje varijante za svetlu i tamnu kosu.

Na kraju krajeva za koju god varijantu da se opredeliš važno je samo da izgledaš sveže i negovano.

 

Parfem. Da li sam preterala?

Najvažnije pravilo – ne preterujte u količini parfema. Preintenzivan miris zna da bude veoma odbojan i smatra se odlikom nekulture.

 

Da li baš moram da se depiliram?

Ipak, je pitanju prvi sastanak! Kada prođe zima sa njom prolazi i mogućnost da suvišne dlačice na nogama i rukama sakriješ pantalonama, debelim čarapama i dugim rukavima. Postoje različite metode za depilaciju, samo je potrebno da se upoznaš sa njima i odabereš onu koja ti najviše odgovara.

I pored svega, savetujemo vas da odustanete od ideje da morate imati uspeha na dejtu. To je samo prvi sastanak I ne treba donositi preuranjene zaključke.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sajtu Make-up ili klikom na link OVDE.

makonda-tracker