Liv Tajler: Tata od stila

0
Američka glumica i manekenka Liv Tajler otkrila je da kada god ima neku modnu dilemu za pomoć se obrati svom ocu Stivenu, frontmenu benda Aerosmith

Jedna od najlepših glumica sveta, Liv Tajler, ulogu privatnog modnog gurua dodelila je svom rođenom ocu, poznatom rok muzičaru Stivu Tajleru, koji joj često daje savete u vezi sa održavanjem njenog dobrog izgleda, uključujući čak i one koje se tiču odabira prave nege za njena stopala.

- Moj otac je prepun korisnih saveta za lepotu, poput onih: Stavi malo parfema na pupak i tabane, tako da u potpunosti postane deo tebe – rekla je Liv, koja je tek u svojoj jedanaestoj godini saznala da joj je Stiven pravi otac.

Kada god se zabrine u vezi sa pojavom prvih bora na svom licu, tridesettrogodišnja lepotica inspiraciju nalazi u svojim genima.

- Kada vidim svoju baku, to mi pruža veliku nadu da ih nikada neću imati. Posebno mi lakne kada pogledam tatu koji nikada ništa na sebi nije radio, a nema niti jednu jednu boru i izgleda fenomenalno – otkrila je glumica koja je inače veliki borac za zabranu objavljivanja sređenih, po njoj manipulativnih, fotografija ličnosti iz javnog života.

- Vrlo dobro znam kako ja sama i mnogi od mojih selebriti prijatelja zaista izgledaju. Imala sam priliku da vidim fotografije pre i nakon obrade. Skinu vam svaku dlačicu sa ruku i ispada da odjednom nemate nijednu poru ili pegicu na licu. To je čista manipulacija! Iskreno, nalazim da te sitne nesavršenosti i mane čine osobu očaravajućom i mnogo lepšom. Ne podnosim kada na tim slikama svi ljudi izgledaju potpuno isto! – rekla glumica čiji se najnoviji projekat u kojem je ostvarila zapaženu rolu, crnohumorna komedija Super, nalazi u fazi postprodukcije.

makonda-tracker