izbegnite je!

Ovu grešku svaka žena pravi kada kupuje kupaći kostim

0

Letnja sezona je počela, a to pored planiranja #kudanamore znači i kupovinu kupaćeg kostima. I dok vas sa reklama, editorijala, kampanja mame jednodelni modeli efektnog cvetnog printa ili super seksi bikini, ne smete da zaboravite jednu vrlo bitnu stavku – ne stoji svaki model kupaćeg kostima svima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Takođe, mnogi dizajneri kupaćih kostima smatraju da veliki broj cura mahom ne zna da odabere pravu veličinu za sebe, verujući kako su brojevi u swimwear kolekcijama identični onima za obične, svakodnevne komade, piše Elle.rs.

 

Tako na primer, nekome ko je punije građe i nosi L, modeli koji imaju kvalifikaciju M mogu dobro da stoje. Vodite ipak računa da ne kupujete ni prevelik, niti premali kupaći jer nećete izgledati dobro kada izađete iz vode u kojoj većina modela kupaćeg pretenduje da se raširi.

 

U nastavku pročitajte kako da odaberete najidealniji kupaći kostim za svoju građu:

 

Neće pokriti celulit, ali bokove i struk će momentalno učiniti tanjima: Kupaći kostim XL manekenke idealan za punije dame (FOTO)

 

Atletska građa

Ova građa podrazumeva šiira ramena, uže kukove i mišićave noge. Ukoliko ste ovako građeni, birajte kostime sa ženstvenim printom i detaljima.

1. Da biste istakli kukove, donji deo vašeg kupaćeg kostima treba blago da se sužava na dole sa zadnje strane, a kukovi treba da budu ukrašeni nekim zanimljivim detaljima.

2. Ramena će izgledati nežnije ukoliko koristite korpice i jastučiće u gornjem delu. Birajte one kupaće kostime sa ženstvenim printom, prelicama i sa dosta detalja.

3. Izbegavajte sportske kupaće kostime, military printove i sve masculine detalje.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

makonda-tracker