Dobri saveti

Od glave do pete: 7 super trikova za top model look (FOTO)

0

Za duže noge, opaki dekolte... sve što vam je potrebno je ovih 7 trikova i izgledaćete poput top modela koja hoda svetskim pistama!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna boja

 

A post shared by My Chic Vision ???? (@chic__vision) on

Monohromatski odevni komadi stvarju dugu liniju te automatski čini da izgledate viši. To funkcioniše za gotovo svaku boju, no potpuno crna kombinacija ima prednost od ostalih.

 

Kratka jakna

Obzirom da jakne obično odgovaraju vašem prirodnom nivou struka, podizanje njihove ivice učiniće da vaš struk izgleda više nego što zapravo jeste, posebno ako je iskombinujete s haljinom, s kojom će biti manje jasno gde se završava torzo, a počinju noge.

 

Cipele u boji kože

 

Udobne, praktične i ULTRAMODERNE: Ovo su najlepše cipele za prelazno doba godine (FOTO)

 

Verujemo kako za ovaj trik već znate, ali nikada nije loše utvrditi gradivo. Cipele koje su u skladu s vašom bojom kože, u trenu će produžiti vaše noge, posebno ako se odlučite za one na štiklu.

 

Pantalone i suknje visokog struka

 

A post shared by @zara__lifestyle on

Za donji deo tela birajte komade malo iznad vašeg prirodnog struka, kako bi vaše noge izgledale nekoliko centimetara duže. Za još bolji efekt: izaberite pantalone, koje prekrivaju cipele i obucite cipele na štiklu.

 

Modni stručnjaci će pognuti glavu: Izričito su tvrdili su da se ove pantalone nose samo uz visoke potpetice, a onda ih je Viktorija prošetala OVAKO (FOTO)

 

Izaberite pantalone visokog struka s krop topom

 

Jednostavno je: i ova kombinacija čini vaš torzo kraćim, a noge dužim.

 

Izaberite vertikalne linije

 

A post shared by Leonie Hanne (@ohhcouture) on

Vertikalne pruge stavljaju optičku iluziju dužih udova. Dodajte tome veći šlic ili laskavu midi haljinu, i u trenu postajete top model.

 

Što više čizme, to bolje

 

A post shared by @zara__lifestyle on

U redu, znamo da ćete za ovaj trik morati da sačekate jesen i zimu, ali nije na tomet da ga znate: što su čizme duže (na kolenima ili preko kolena), to će vaše noge izgledati više manekenski. Pa imajte to na umu, ako volite da kupujete čizm na sniženjima u ovom periodu.

makonda-tracker