na kafi sa ...

Mima Zečević tvrdi da je ovo nepogrešiv izbor za matursko veče: Outfit koji je nosila i Anđelina (a za svačiji je džep)

0

Popularna blogerka Miljana Mima Zečević, autor i tvorac bloga Mima's choice spada u uticajnije dame kada je reč o modi sa kojom je već godinama u neraskidivoj vezi. Proćaskali smo sa Mimom o maturskim večerima i otkrila nam je šta je ona nosila na svojoj maturskoj večeri, kako da na svojoj budete nepogrešive i koju kobnu grešku devojke najčešće prave u izboru maturskog outfita

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

1. Kako si izgledala na svojoj velikoj maturi?

Imala sam dugačku srebrnu svilenu haljnu koja je bila poprilično jednostavna i efektna, a aksesoar i cipele su bile u istoj nijansi. Išla sam u Pariz po nju s obzirom da sam kao i većina devojaka bila apsolutno opsednuta time šta ću da obučem, ali mislim da je vredelo. Zaista sam bila zadovoljna sa svojim izgledom te večeri.

 

2. Da li bi nesto promenila u svom outfitu/make up-u ili frizuru možda?

Ne bih ništa menjala zato što je u tom momentu to meni bilo sjajno, ali sada naravno imam potpuno drugačije mišljenje. 

 

3. Ako bi - šta bi uradila drugačije i zašto?

Nikako ne bih nosila neudobne cipele.

 

Sašila je RASKOŠNU matursku haljinu za samo 1.600 dinara: Glamurozno, elegantno i veličanstveno izdanje koje je privuklo pažnju i poznatih modnih stručnjaka (FOTO)

 

 

4. Koje greške devojke najčešće prave u izboru maturskog outfita?

Smatram da devojke greše kada nose nešto u čemu se ne osećaju prijatno, nešto što inače nikada ne bi obukle. Matura jeste prva od mnogih svečanijih prilika,ali to svakako ne znači da haljina treba da vas opterećuje, da sve vreme razmišljate da li je sve na svom mestu već treba da se opustite i uživate, a vaša toaleta će svakako izgledati sjajno ukoliko ste vi dobro raspoloženi.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker