dama, pre svega

Ne, nije slučajno i ima skrivenu nameru: Otkriveno zašto je princeza Dajana torbice uvek prislanjala na grudi (FOTO)

1

Verovatno ne postoji ništa što nismo obožavali kod neprežaljene "kraljice srca". Bilo da se radilo o njenoj ulozi princeze, humanitarke ili stilske ikone. Princeza Dajana je odećom uvek slala poruku koja se skrivala iza ogromne količine njenog neodoljivog šarma.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sećamo se crne pripijene haljine dizajnerke Kristin Stambolijan koju je obukla za Vanity Fair žurku 1994. Malo pre toga Čarls je javno priznao preljubu, a princeza Dajana je u inat odlučila da bude seksi i da pokaže da je nimalo ne treba žaliti.

 

Haljina je iz tog razloga ostala upamćena kao "osvetnička haljina". Na fotografijama koje su propratile njen dolazak na žurku može se primeriti stilski detalj čija je pozadina napokon otkrivena.

 

Kejt NI U SNU ne bi smela da uradio ovo: Evo koje pravilo kraljevskog protokola princeza Dajana NIKADA nije poštovala (FOTO)

 

Lejdi Di minijaturnom "klač" tašnicom u ruci pokriva dekolte prilikom izlaska iz automobila. I to je radila svaki put. Pozadinu priče otkrila je Telegraph-u dizajnerka torbica Anja Hindmarč.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker