spremni za leto

2 sveta pravila kod odabira kupaćeg: Nije bitno da je moderan, već... (FOTO)

0

Jednodelni, bikini, klasični, u različitim bojama i dezenima... Traženje pravog kupaćeg kostima može biti prava noćna mora.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Leto nam se polako približava, a samim tim i suočavanje se večitom ženskom letnjom dilemom - kako odabrati idealan kupaći kostim, piše Stil.kurir.rs. 

 

Stoji svakoj ženi a veoma lako se održava: Napravite frizuru koja je pravi hit za leto (FOTO)

 

Čini se da tržište nudi gotovo sve što ženama treba: dubok struk, plitak struk, na vezivanje, na kopčanje, trouglasti bikini mekanih i čvrstih korpi, kostimi koji prikrivaju nedostatke i ističu savršene delove tela, rese, karneri, različite vrste vezivanja...

 

Modni stručnjaci savetuju da pri kupovini bikinija najpre obratite pažnju na dve stvari - da li ti stoji dobro na zadnjici i da li odgovara tipu tvojih grudi.

Što se donjeg dela tiče, važno je da nije prevelik niti previše mali, da pokriva sve što treba i ne pomera se dok hodaš ili skačeš, a biranje gornjeg dela je malo komplikovanije.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Jabučast oblik tela - jednobojni gornji i šareni donji deo bikinija

 

Ako ste "jabučaste" građe, izaberite kupaći kostim čiji je gornji deo jednobojan, a donji šaren, poželjno sa zakrivljenom linijom sa strane koja će ostavljati utisak da ipak imate struk.

 

Uvek senzualna: Modne zapovesti od kojih Lena Kovačević nikada ne odstupa

 

Široki bokovi - upadljivi gornji i jednostavni donji deo

 

Sa druge strane, žene koje imaju široke bokove treba da biraju kupaći sa upadljivim gornjim delom i jednobojnim, manje uočljivim, donjim delom.

 

Male grudi - upadljiv gornji deo

 

Ako imate male grudi, za vas su idealni ojačani trouglasti bikiniji ili push-up kupaći koji izgledaju poput grudnjaka. Ipak, ne treba preterivati sa jastučićima, jer će vaša mala "varka" na plaži biti lako uočljiva. Važno je da samo blago naglasite grudi. Dobar trik su i volani i šareni uzorci poput tačkica i cvetića koji će grudi učiniti vizuelno većim.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Profimedia

 

Velike grudi

 

Najveća greška je velike grudi "upakovati" u trouglasti bikini za dva broja manju - efekat je potpuno pogrešan. Delovaćete vulgarno, a ne ženstveno.
 

Samo tako će grudi izgledati veće i privlačnije: 3 stvari koje treba da imate u vidu pre kupovine brushaltera

 

Za vas su idealne dobre korpe koje pružaju podršku. Ukoliko želite da vizuelno smanjite grudi, poslužite se sledećim trikom - odaberite gornji deo u tamnoj boji i gaćice sa živahnim dezenom!

 

Stomačić - jednodelni kupaći

 

Ukoliko imate masne naslage na stomaku, jednodelni kostim će utegnuti i vizuelno smanjiti vaš stomačić.

 

makonda-tracker