poštujete nepisana pravila

Farmerke, bela ili prekratka haljina su savršen izbor za izlazak, ali OVDE će vas pogledati mrko ako ih obučete: Otkrivamo vam koje komade odeće na bi trebalo da nosite na venčanjima (FOTO)

0
Odabir odeće za venčanje zahteva pripremu pri čemu bi trebalo pridržavati nepisanih pravila koja nalažu u kojim komadima garderobe se ne biste smeli pojaviti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

BELA HALJINA


Možda vam se čini očito, ali još veoma često se događa da žene, u žarkoj želji da zablistaju zaborave na najstarije pravilo, na venčanju ne bi trebalo da nosite BELU HALJINU.


Vašu belu haljinu zadržite za neku drugu priliku, a iz izbora od stotinu boja i nijansi sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara.

 

foto: Profimedia

PREKRATKA ILI PREUSKA HALJINA

 

Ako ste ponosni na svoje telo i obline i volite da ih pokazujete, to zadovoljstvo ostavite za neku drugu situaciju kao što je devojačka zabava ili ludi noćni provod. Zapamtite da je veoma je tanka granica između elegancije i neukusa.


Jelena Karleuša ju je pazarila pre Bele, Điđi, Kendal... Najveći trend 2017. godine će vam se SIGURNO dopasti (FOTO)

 

FARMERKE

 

One jesu udobne, seksi i u njima možete opušteno da igrate celu noć, ali farmerke na vjenčanju samo su znak nepoštovanja.

 

Svadbe su najčešće elegantne svečanosti u koje je uloženo puno truda, vremena i novca. Upravo zbog toga, prilagodite se situaciji i ispoštujte sitna pravila koja mladencima mnogo znače.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker