SAVETI

8 pravila za savršeni look: Evo kako da odaberite idealnu haljinu za novogodišnju noć!

0
Sa haljinom ne možete da pogrešite, ali evo malih smernica koji će vam pomoći da odaberete najbolju!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najženstveniji i najomiljeniji model skoro svake pripadnice lepšeg pola daje vam pregršt opcija, od kojih je sigurno neka vaša, piše Elle.

 

Evo detalja koji će vam ne sumnjamo pomoći da odaberete najbolju moguću:

 

1. Ukoliko nemate dovoljno finansija da šopingujete novu haljinu, izaberite najomiljeniju koju ćete nadograditi nekom statement ogrlicom, što će na savršen način vašu haljinu transformisati u party dress.

 

2. Ukoliko nameravate da Novu godinu dočekate sa porodicom vašeg partnera, onda je najbolje da obučete koktel haljinu diskretnog dekoltea, preko koje možete da nosite i jaknicu od buklea ili nekog atraktivnog materijala.

 

3. Čipka, neobični paneli, zvonasta donja suknja i til materijali su smernice koje bi trebalo da vam pomognu u izboru haljine koja je privlačna, ali i zanimljiva, savršena za neki ludi provod.

 

Savet koji će svaka dama ODMAH usvojiti: Trik koji provereno izdužuje noge za 12cm (FOTO)
 

4. U sferi aksesoara držite se minimalnog ukaršavanja. Za to veče vam je dovoljno da imate jedan statement komad nakita, i to minđuše ili ogrlicu, atraktivne salonke ili sandale i clutch u jarkoj boji, po mogućstvu sa resama. Ovaj trio finiširaće i najobičniju malu crnu haljinu.

 

5. Za vreme Nove godine, sva modna pravila padaju u vodu. Na primer: haljina i ravne cipele? Ne? Naravno da DA! Ili ono da bi trebalo da izbegavate kožni kombinezon za doček! Pa ko vam je to rekao?

 

Koji od 7 tipova ženskih grudi vi imate? Upoznajte svoje telo da bi vam dekolte izgledao besprekorno!

 

6. U sferi obuće, iako su najsavršeniji model, salonke, mi vam predlažemo da malo eksperimentišete: haljina sa resama + platforme s otvorenim prstima, svetlucava haljina A kroja, zatvorenog dekoltea + ravne, kožne, lakovane cipele, haljina u animal printu + lakovane kožne poluduboke čizmice.

 

7. Sedamdesete su u modi, a to znači samo jedno: rese i zvonasta forma dominira. Zato vam predlažemo da novu 2015. dočekate u boho stilu, sve sa kaubojskim čizmama i haljinom u Marsala boji, šeširom i torbicom sa resama.

 

8. U sferi boja, držite se teorije Billa Blassa: When you doubt, wear red!


 

makonda-tracker