Ovo sigurno niste znali

Iza zatvorenih vrata porodice Ražnatović: ONA uzima moje stvari! (FOTO)

0
Moda se ne prati, moda se voli. Bar to tako izgleda u domu pevačice Svetlane Cece Ražnatović...
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, otkrila je da se često dešava da joj majka "ukrade" neke od omiljenih stvari iz garderobera.

 

Sve devojke u Srbiji će joj zavideti: Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić u vezi?! (FOTO)

 

Ceca je uvek doterana i maksimalno stilizovana, a neretko ponese odevne komade koje nosi njena osamnaestogodišnja ćerka.

 

foto: Instagram

Meni se oduvek sviđao mamin stil, izgled i način oblačenja, što je i normalno. Njen stil se s godinama menjao, što je i očekivano, ali meni se uvek sviđao. I dan-danas mi se sviđa, pošto znam da uđem u njen orman i da joj uzmem stvari. Samo se posle čuje mama kako viče 'Anastasija, gde mi je...'

 

Ali da se razumemo, dešava se i da ona meni uđe u orman i uzme moje stvari", kaže Anastasija, koja se nedavno oprobala u ulozi modela, kada je za jedan domaći brend pozirala u elegantnim bundama.

foto: Dragan Kadić

Mnogo ljudi me je pitalo zašto se ne oprobam u ulozi manekenke, pošto sam smršala, visoka sam i imam sve predispozicije za tu profesiju. Ali kao što znate, jako sam sramežljiva, tako da se u neku ruku plašim toga", navodi Ražnatovićeva.

makonda-tracker