Pitate se čemu tolika tenzija?

Kako se postaje Viktorijin anđeo: Rigorozni kriterijumi od kojih se ledi krv u žilama... (FOTO, VIDEO)

0
Jeste li se ikada zapitali po čemu se pored besprekorng fizičkog izgleda i seksepila kojim zrače, izdvajaju modeli koji imaju priliku da se pojave na raskošnoj "Viktorias Sikret" reviji?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije u ni šarm, ni gracioznost, niti popularnost modela, već faktor koji je vrlo važan u industriji donjeg veša i to iz jednog jedinog razloga: jer je namenjen ženama, piše Elle.rs. Čak 11 od deset svetski najpoznatijih modela bile su ili su još uvek anđeli "Viktorias Sikret" modne kuće.

 

Šta to imaju Žizel Bunšen koja važi za esencijalnu promoterku ovog brenda ili Kara Delavinj i Andrijana Lima koje već godinama nose titulu anđela? Zbog čega na kastingu vlada tolika tenzija da se modeli prilikom predstavljanja neretko rasplaču?

 

Modni trend za kojim je poludeo svet: Stara majica i makaze u rukama svetskog dizajnera postaju hit (VIDEO)

 

Na hiljade devojaka iz čitavog sveta svake godine dolazi na kasting, neke su toliko uporne u nameri da se ostvare u ulozi najčuvenijeg modnog anđela, da dolaze i petu godinu za redom, nadajući se da će baš njih odabrati.

 

foto: Profimedia

Ono što je neophodno to je: izvanredna fizička kondicija, praktično savršeno oblikovano telo, seksipilnost, opušten i dopadljiv stav prilikom poziranja, ali i generalna dopadljivost modela drugim ženama.

 

foto: Profimedia

S obzirom da ovaj modni brend proizvodi ekskluzivni donji veš isključivo namenjem pripadnicama nežnijeg pola, vrlo je važno da se kupcima, u ovom slučaju ženama, dopadaju devojke koje ga predstavljaju.

 

Izbegla noćnu moru: Trik slavne manekenke zbog kojeg ni vi nećete doživeti blam (FOTO + VIDEO)

 

Ali to naravno nije ono zbog čega modeli iz čitavog sveta hrle na ovaj megalomanski kasting.

 

foto: Profimedia

Kada jednom prošetaju ovom spektakularnom pistom poznatoj po raskošnoj i bajkovitoj scenografiji, telefon im istog trenutka postaje usijan, poslovni pozivi nižu se jedni za drugima.

 

 

makonda-tracker