​Ugledajte se na nju

4 pravila kojih se pridržava Sindi Kraford

0
Krafordova je za magazin Shape otkrila koje su to navike uz čiju pomoć uspeva i u četrdesetosmoj da izgleda tako vitko i mladoliko!
Sindi Kraford, foto: Profimedia
Sindi Kraford, foto: Profimedia




1# Salata uz svaki obrok

- Za doručak uglavnom jedem proteinski šejk jer je brzo gotov. To mi odgovara jer ujutro žurim, moram da se pobrinem za decu i onda odem na posa

Za ručak uglavnom jedem salatu, ponekad s piletinom, a ponekad bez. Za večeru obično idemo u restoran na suši ili jedemo kod kuće. Ako ostanemo kod kuće, onda pripremim ćureće ćufte s testeninom, salatom i povrćem.



Ja baš ne volim testeninu, a klinci ne vole povrće ili salatu. Nije mi drago što su moji obroci značajno drugačiji od njihovih, ali to funkcioniše.

Bijonse diktira letnje trendove: Saveti za laskavu figuru peščanog sata

2# Voda i zeleni čaj



- Pijem i zeleni čaj. Nekad sam pila velike količine kafe, ali sam morala da prestanem zbog problema sa želucem. Kafa, a posebno na prazan želudac, nikako mi nije odgovarala.



- Tekila ubija sve parazite. Moj suprug uživa u koktelima, pa ne mogu da ga pustim da pije sam.

Zapalila internet: Ovako telo Sindi Kraford izgleda na fotografiji bez retuširanja

3# Čokolada je svetinja

- Sladokusac sam, pa da bih se zadovoljila i pritom zadržala zdrave masnoće u jelovniku, obično napravim frap

- Od sastojaka kombinujem: nanu, spanać, bananu, indijski oraščić, bademovo mleko i kakao čips. Volim i čokoladu, te je jedem pomalo svaki dan.



- Moja mudrost je da ne jedem puno upakovane hrane. Mogla bih lako da budem vegetarijanka, ali to nije praktično za moju porodicu. Od mojih pet dnevnih obroka, četiri su zdrava

Saveti za lepotu Viktorijinih anđela 

4# U teretanu tri puta nedeljno

- Vežbam sa svojim trenerom, Sarom Hagaman, tri puta nedeljno i to ujutro

- Kružni trening za celo telo izvodim pomoću tegova, sprava i moje vlastite težine u obliku iskoraka i čučnjeva. Obično deset minuta vežbam s tegovima, pa pet minuta izvodim kardio vežbe.



- Ako tokom sedmice mogu sebi da priuštim pešačenje ili vožnju biciklom sa suprugom ili prijateljicom, to je onda dobrodošao dodatak!

makonda-tracker