korisni saveti

Kako da garderobom prikrijete sve mane i istaknete atribute? Obucite se ovako i izgledaćete 10 godina mlađe

0

Garderobom možete postići različite vizuelne efekte, sakriti nedostatke i istaći ono što je najlepše na vama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Izgled je jako bitan za svakog čoveka, ukoliko ste zadovoljni sobom, imaćete veće samopouzdanje i biti sigurniji u sebe, a samim tim biti i srećniji.

 

Međutim, svako od nas ima neku manu koju bi možda želeo da promeni ili da bar prikrije, a garderoba je pravi mađioničar ako želite da izgledate bolje i istaknete sve svoje atribute.

Postoji nekoliko oblika tela i svi spadamo u neku od kategorija, najčešći primeri građe su jabučasta, kruškasta i figura u obliku peščanog sata.

 

  • Jabučasta figura

 

Vi skupljate težinu po sredini, pa vam najviše odgovaraju ugaone linije kako biste vizuelno smanjili oblik zaobljenosti. Najbolje će vam stajati majice na preklop koje sužavaju struk, korseti sa naborima ispod grudi, ali i V izrez. Nemojte nositi ni prešiorku odeću jer će vas ona još vise proširiti, a kad su pantalone u pitanju, birajte samo one sa ravnim nogavicama i visokim strukom.

 

lepotice, lepotica, devojka, Devojka, lepota, prirodna lepota, savršeno telo, žensko telo, žena, zdravlje, senzualnost, zavodljivost, zavodljiva, sreća, Sreća, letovanje, leto
foto: Shutterstock
  • Kruškasta figura

 

Obavezno dodajte nešto na gornji deo tela, kako biste postigli balans. Birajte pantalone tamnijih boja i od čvršćeg materijala, a kad su bluze u pitanju, tunike su pravi izbor za vas i majice koje imaju blagi izrez. Nikako ne nosite svetli teksas, preuske majice i stvari koje imaju džepove na kukovima.

 

  • Peščani sat

 

Vi treba što više da ističete svoj struk, nosite široke pojase i stvari sa naramenicama kako bi vizuelno izgledali još bolje. Majice na preklop i okrugkli izrezi su pravo rešenje za vašu konstituciju, a ako se dvoumite oko izbora pantalona, neka to budu blago trapezaste. Idealna kombinacija za vas bi bila suknja sa visokim strukom i bluza sa volanima koja je upasana u suknju.

 

 

makonda-tracker