da li ste znali?

RUČNA MAŠINA ZA UŠIVANJE: Uradite sitne prepravke na odeći i to bez skidanja sa sebe!

0

Mini šivaća mašina je jedna od najzanimljivijih i istovremeno najkorisnijih kućnih stvarčica koja je izmišljena u poslednje vreme.

 

foto: Promo
foto: Promo

Stalno vam se događa da vam se odeća rašije ili malo pocepa, a još joj je prerano za odlazak u deo ormana sa starom garderobom ili kantu? Nema potrebe da je „šikanirate“, pružite joj neophodnu pomoć – pogledajte ovu genijalnu RUČNU MAŠINA ZA UŠIVANJE!

 

Mini šivaća mašina je jedna od najzanimljivijih i istovremeno najkorisnijih kućnih stvarčica koja je izmišljena u poslednje vreme. Ona je neophodna gotovo svakome ko je nevešt sa iglom i koncem i čije čak i minimalne prepravke izgledaju nevešto urađeno. Ova mala i zgodna mašina je tako lagana i tako lepo „leže“ u ruku! Sa njom ćete moći da ušijete majicu, džemper, duks, farmereke, bilo koji odevni predmet!

 

ušivalica
foto: Promo

Ona je pogodna za skoro sve vrste tkanina, a šav joj je jednostruk. Interesantno je i to da vam za njen rad nije potrebna električna energija, jer radi na 4 AA baterije.

 

Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

 

Ova ručna šivaća mašina se koristi krajnje jednostavno i za to vam nije potrebno nikakvo predznanje. Debljina šivenja ne sme da pređe 1,8 mm.

Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od SAMO 1.290 rsd.

 

makonda-tracker