modna pravila

TO BI NOSILE SAMO "SELJANKE" KOJE NE ZNAJU NIŠTA O MODI!: Ana Vintur OŠTRO osudila ove KOMADE, a nosimo ih SVAKODNEVNO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Ena

18-12-2020 20:20h
rece zena koja je 2 prosla leta nosila cvetnaste i tufnaste haljine na preklop, koje su kod nas 80-tih bile poznate kao kucne haljine i koje je moja prababa nosila kada se farba i pere prozore. Engleski kic

moderna

19-12-2020 10:44h
glupaca koja nosi onu ogrlicu na haljinu, uzas

Sonja

20-12-2020 08:37h
Nek nosi ko šta hoće,samo iskomplexirane osobe misle o MODI,narod u celom svetu ne vodi brigu šta će obući,to samo ovi što neznaju šta će sa parama slušaju modne savete...

Snežana R.

24-12-2020 10:20h
Meni se njen stil uglavnom ne dopada .Nosi sunčane naočare pod sijalicama, neodgovarajuću obuću, frizura kao perika sa lošom bojom kose...Jedino što mi se kod nje dopada je odlična linija i dobra figura.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: