nepogrešive

Ove poznate dame su vlasnice najlepših cipela na svetu! (FOTO)

0

Za neka imena već sigurno znate ko bi mogao nositi titulu kraljice cipela, a neka će Vas možda i iznenaditi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njihove cipele želimo i mi! Baš sve! Zato što, kad one biraju, biraju najbolje, a to zaista znači najbolje, baš svaki put. A kad se u njih gleda, obavezno se gledaju i cipele, piše Stil.

 

One su kraljice cipela i ako želite naučiti ponešto o stilu, visokoj modi i kvalitetnom izboru cipela, svakako učite od njih.

 

Neka vam imena, poput Sare Džesike Parker, odnosno, njenog planetarnog popularnog lika Keri, sigurno odmah padaju na pamet, jer ako je neko poznat po tome koliko voli savršene cipele, to onda zaista jeste jedna i jedina Keri Bredšo. Ali, ona je izmišljeni lik, a pravi nam život nudi pregršt savršeno modno osvešćenih dama da prave kraljice cipela ne moramo tražiti u serijama.

 

 

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on

 

A ko su prave kraljice cipela sabrali su stručnjaci koji za neka od ovih imena gotovo redovno prvo pogledaju u noge, a potom na ostatak stajlinga, jer znaju da, kada te dame biraju cipele, zaista biraju najbolje.

 

Da, Sara Džesika Parker jedna je od njih, a ljubav prema predivnim modelima gaji i u privatnom životu, a čak se i bavi dizajniranjem istih. To se zove ljubav prema cipelama.

 

 

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on

 

Ali, dok su Keri i Sara u duetu još prošle godne slovile kao neprikosnovene kraljice cipela, ove ih je godina totalno zasenila Prva dama Amerike, Melanija Tramp, koja u gotovo svakom izlasku pokazuje kako izgleda prava moda na visokoj nozi.

 

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

 

Na ovoj se listi našla i jedna glumica koju bismo takođe mogli češće posmatrati od dole prema gore, jer i ona briljira savršenim izborom svakakvim modela cipela, a ona je poznata glumica koja ne koristi usluge stilista, što joj je dodatan plus ovom izboru. Ona je Blejk Lajvli, a njene cipele zaista želimo da imamo.

 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Tajnu savršene cipele zna i supermodel Miranda Ker koja uvek bira sofisticiranije modele, koji savršeno stoje uz njen pomalo klasičan, ali uvek efektan stil odevanja. A takav joj i izbor cipela. Uvek efektan.

 

 

A post shared by street style (@celebritystyyle) on

A da svesno zna šta znači kvalitetna obuća i jedinstven dizajn, dobro zna bivši supermodel Naomi Kembel koja takođe baš uvek oduševi izborom.

 

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

 

I poslednja koju svakako moramo spomenuti kao još jednu dobru poznavateljku cipela, svakako je i jedina princeza na ovoj listi, naravno,Megan Markl. Njen modni stil već je ušao u sve trendi anale.

 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghan_markle) on

Iako je ‘cena’ ove liste prilično paprena, složićemo se da je svakako lekcija dobrog ukusa – pa neka vam same kraljice budu inspiracija.

 

 

 

makonda-tracker